anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefonul se închide în timpul apelului

Ionut16
Începător

De multe ori pățesc sa imi sune telefonul înainte de a se descarca (Închide) și se Închide in timpul apelului. După de îl deschid nu apare apelul și nu văd numărul care m-a sunat. Se poate face ceva in privința asta?

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Pentru apelurile primite...nu prea. Pentru apelurile efectuate, da, gasesti apelul in registrul apelurilor din contul tau My Orange.

Mi se pare ciudat totusi ca nu ramane numarul salvat in telefon. Trebuie sa recunosc ca nu mi s-a intamplat. Dar as fi crezut ca ramane salvat.

Oricum, pare o problema a telefonului (bateriei, mai exact). Deci, as avea cateva recomandari:

  1. nu lasa telefonul atat de aproape de 0. Nu e recomandat, si nici nu te ajuta in cazul asta. Incearca sa incarci undeva pe la 20% si sa-l scoti de la incarcat undeva pe la 80%.
  2. activeaza power saving. Ar trebui sa ajute.
  3. daca bateria este uzata, trebuie inlocuita.

Sper ca sugestiile de mai sus sa te ajute pe viitor. 🙂

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Ionut16: Bun venit în Comunitate. Pentru apelurile care le primești dar nu răspunzi din diverse motive există soluția activării mesageriei vocale. Motivele pot fi de la ignorare, alt apel în desfășurare, la telefon închis sau lipsă semnal în zonă. Se activează simplu, sau poți (pentru siguranță) să redirecționezi (din setări apeluri) apelurile către un telefon de rezervă, atunci când telefonul în cauză e închis, nu răspunzi, nu ai semnal, e ocupat...  etc. Numai bine. 

Menționez ca am mesagerie vocala, recunosc ca știu când e aproape pe zero bateria și de ex acum ascultam muzica și între Timp m-a sunat cineva și a început numărul in casca in engleza și pe când sa ajung la telefon s-a închis și ciuciu apel pierdut sau in mesagerie 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, mesageria vocala e o idee foarte buna (uitasem de ea 😄 ) pentru cazul in care nu raspunzi la timp, ai telefonul inchis sau nu te afli in aria de acoperire. Daca ai raspuns si s-a inchis imediat dupa, nu prea te mai ajuta.

Si din pacate nu stiu alta metoda de a afla cine te-a sunat, daca telefonul nu salvează informatia respectiva. Deci, cel mai bine ar fi sa previi, folosind mijloacele descrise mai sus. 🙂

Client Orange

@Ionut16: Dacă "ai mesagerie" nu înseamnă că automat ai mesaj vocal lăsat de apelant (cel care te-a apelat), dar vei primi ulterior un SMS de la 555 cum că ai fost apelat de numărul xxxxx. Înțelegi? Cât privește un număr care te apelează, răspunzi la apel dar nu finalizezi convorbirea, acesta apare deja în "lista de apeluri primite", indiferent când închizi și din ce motive.

Ca o concluzie generală: un telefon care nu rezistă din cauza bateriei (consum crescut sau soft compromis), TREBUIE pensionat. Altfel te vei chinui până îl vei înlocui inevitabil. Numai bine. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

După umila mea părere, cred că cel mai bine ar fi să încerci să-l încarci când încă mai are baterie și astfel eviți neplăcerile amintite anterior.

Eu îl încarc atunci când scade sub 20 la sută.

Baftă!