anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tare as vrea sa ma mut de la orange.

ovidiu_18
Junior
Oare unde ar fi mai indicat sa ma mut de la orange? Semnal am foarte rau, la factura prepay platesc de doua ori pe luna cate 6 euro. Chiar jenant!
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Salut! Ai semnal foarte rău si totuși consumul este mare?!.. :) Intereseaza-te cine sta cel mai bine cu semnalul in zona unde locuiești, ca obiceiurile de consum se schimba greu..

RafaHelper
#StarMember
Salut @ovidiu, ‏‏‎ ‎ Daca nu ai semnal in zona ta poti intra pe acest site si verifica ce operator are o acoperire mai buna. Poti alege intre a vedea masuratori facute din 2019 sau 2020(partial) dar si tipul de tehnologie, 2G, 3G sau 4G. https://www.aisemnal.ro/home ‏‏‎ ‎ Daca mai ai si alte intrebari te asteptam tot aici in comunitate.

Neaplicabil
Fiecare operator are zone de semnal scazut sau lipsa. Nu e o scuza pentru Orange, si sunt convins ca se poate mai bine la capitolul asta. Chiar cred ca trebuie atentie si pe extinderea/imbunatatirea retelei curente inainte sa ne apucam de 5G-uri si alte minuni. Iti spun doar sa verifici daca in zona in care ai nevoie de semnal, este vreun operator care o duce mai bine. Dupa care, vezi daca ofertele sunt pe masura.

Vio73
#StarMember
Salutare! Fiecare are posibilitatea să se ducă acolo unde îi este mai bine. Dacă faci acest pas, testează înainte foarte bine celelalte rețele și vezi cum stă treaba, pentru că probleme de genul acesta pot avea toți operatorii! Succes!

Tina
Cunoscător certificat
Ovidiu, nu înțeleg de ce încarci de doua ori câte șase euro. Nu folosești opțiunea cu minute și Gb? Sau nu îți ajung resursele. Mie 106 Gb mi se par foarte mulți. La fel și 2000 de minute. Oricum dacă cheltuiești 12 euro, mai bine treci pe abonament. Mai prinzi și un telefon la reducere și o sa ai mai multe resurse.

Neaplicabil
Da, dar daca semnal nu ai, sa-ti faci abonament nu cred ca e chiar cea mai buna idee. 🙂 Nu prea am inteles cum reuseste Ovidiu sa consume optiuni de 12 euro (2 x 6 euro) pe luna.... Eu n-am reusit. Mai ales in conditiile in care semnalul lasa de dorit. :))

ovidiu_18
Junior
Va multumesc.