anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnificații pictograma 4 G

Neaplicabil
Hola, comunitate .Pe bara mea de pictograme sus in dreapta apar doua care mă contrariază .
Și Volte și 4 G .
Volte știu că e peste 4 G .
Ce semnifica atunci 4 G ăla ? Cumva apel 4 G despre care știam că e ceva cu HD plus ?
Nu îl aveam înainte de a face update la Xiaomi când am reușit să adaug în meniu Volte
1 Soluţie acceptată‚

Neaplicabil
Ba este exact apel 4G. 🙂 VoLTE exact asta este: Voice Over LTE, sau mai pe romaneste, Apel 4G. Sunt unul si acelasi lucru. Deci, felicitari, ai VoLTE.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Neaplicabil
Una e pentru date, cealalta e pentru voce pe 4G. Nu se exclud una pe alta. Se completeaza.

Neaplicabil
Deci nu e celebrul Apel 4 G . Îmi făceam sperante ....

Neaplicabil
Ba este exact apel 4G. 🙂 VoLTE exact asta este: Voice Over LTE, sau mai pe romaneste, Apel 4G. Sunt unul si acelasi lucru. Deci, felicitari, ai VoLTE.

Neaplicabil
Da, Volte am după update de la Xiaomi . E ok atunci . Mulțumesc frumos .

Neaplicabil
Cu mare placere. Vezi daca ai si VoWiFi. 😄 Aia ar fi chiar misto daca ai avea. Si, mi se pare ca in momentul in care ai Apel WiFi (sau VoWiFi) activat, iti mai apare o iconita sus. Icoana de VoLTE e inlocuita de cea pentru VoWiFi. Cel putin pe al meu Moto Action asa e. Poate la Xiaomi difera un pic, sau nu se inlocuiesc una pe alta. Dar ar trebui sa-ti apara o iconita noua pentru VoWiFi. Sper sa reusesti sa le activezi pe amandoua. De curiozitate, dupa update, s-a activat singur VoLTE-le? Sau a trebuit sa-l activezi tu cu cod?

Neaplicabil
Singur . După update s-a cerut repornire . Cam înfricoșat puțin pentru că citisem pe Xiaomi community că unii au avut necazuri, pentru că nu folosiseră o conexiune rapidă la descărcare gen WiFi DIGI, ca mine, am repornit . Instant a apărut pictograma Volte pe care înainte nu o aveam, iar in setări la rețele un nou comutator pe care de asemenea nu îl aveam, cu Volte . Xiaomi Redmi 7 A vine cu MIUI 10 din fabrică . Eu am făcut update la Miui 11 Global și acum e ok . Vowifi nu am, dar semnalul e ok acum .

Neaplicabil
Aha. 😄 VoWiFi, daca este, ar trebui sa apara undeva in setarile de retea. Ar trebui sa ai o bifa pentru VoLTE (care cel mai probabil e deja activata), si mai jos una pentru WiFi Calling (sau Apel WiFi, sau VoWIFI). Acelasi lucru. La mine VoLTE s-a activat singur. Ca si la tine. Dar Apelul WiFi a trebuit sa-l activez singur din setari. Poate il ai si tu....? De asemenea, stiu ca la Xiaomi (nu stiu daca la Redmi 7A, dar in general) puteai sa activezi WiFi Calling cu un cod. Dar de obicei cand isi ia asa singur VoLTE, sansele sunt destul de mari sa ai si VoWIFI pe undeva prin setari si sa nu fie activat inca. Oricum, super veste. Bravo! Ma bucur mult! Spor la apeluri de calitate! 😄

Neaplicabil
Mersi mult .

Vio73
#StarMember
4g semnifică existența unei rețele de date și voce în zona în care locuiești/ îți desfășoară activitățile, la care telefonul tău are acces. Volte sau apel 4g reprezintă faptul că tu poți chiar să inițieze apeluri prin intermediul tehnologiei 4g, apeluri care se realizează mult mai rapid și la o calitate mult mai bună decât cele în tehnologiile inferioare ( 2g/3g).

Neaplicabil
Mersi mult pentru răspunsuri, dragilor .