anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Serviciul primire SMS nefunctional [ 09.02.2021 ]

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
‏‏‎ ‎
Tocmai am fost informat de catre institutia bancara ca din cauza unor defectiuni tehnice ale operatorului de telefonie Orange, SMS-urile trimise de catre banca (de exemplu: cele pentru validare plati, confirmare cont, resetare parola, generare cheie token) NU pot fi receptionate in acest moment.
‏‏‎ ‎
Disfunctionalitatea a fost confirmata si de alta institutie.
‏‏‎ ‎
Voi intampinati probleme in a primi SMS-uri de genul?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Incidentul a fost remediat. Mulțumim încă o dată pentru înțelegere. O seară frumoasă!

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Salut! Intr-adevar, in acest moment o parte dintre clientii nostri intampina situatia prezentata de tine. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza la remedierea cat mai rapida a acesteia. Iti cerem scuze pentru neplacerile create si iti multumim pentru intelegere.

DanielaH
Moderator
Incidentul a fost remediat. Mulțumim încă o dată pentru înțelegere. O seară frumoasă!

RafaHelper
#StarMember
Pentru mine a fost ok. Nu am avut nevoie urgentă de serviciu in acest interval. Mi-ar fi plăcut doar sa fiu informat de Orange si nu te instituția bancară. 🙂

FLo1
#StarMember
@rafa: in aceasta situatie ma bucura faptul de a avea un smartphone si o aplicatie bancara aferenta instalata. Motivul: in cazul platilor online SMS-urile dispar in acest caz pentru validarea 3D Secure.

RafaHelper
#StarMember
@FLo_1, de acord cu tine. Pentru banca nu am avut nevoie, dar am ramas placut surprins ca am primit notificare si pop-up in aplicatie de la banca. Am incercat sa confirm un cont nou si nu primeam codul prin SMS, dar nu a fost ceva urgent.

Anonim
Neaplicabil
Nici mie nu mi-au mers toata ziua, au intrat acum o ora zeci de sms-uri. Frumos era sa fim anuntati, nu sa aflam dupa un apel la 300 ca se stie de problema, asta dupa o zi intreaga de nervi.

Neaplicabil
In general as zice da, ar fi fost dragut sa anunte. Dar daca serviciul de sms in sine e picat…mai greu cu anuntatul. :) Ca idee generala, da, presupunand ca nu inseamna lipsa semnal sau SMS nefunctional, un anunt prin sms daca e o nefunctionalitate a unor servicii, cred ca ar ajuta foarte mult. De exemplu: “momentan avem o avarie (sau mai multe) care afecteaza urmatoarele zone/servicii etc: x,y,z. Ne cerem acuze si va asiguram ca lucram la rezolvarea problemei.” Ceva de genul asta.

Anonim
Neaplicabil
Era picat doar serviciul SMS de pe numerele speciale, cele cu patru cifre, nu in general. Si chiar daca era picat de tot, exista si adrese de mail.

Neaplicabil
Aaaa, am inteles. Aveam impresia ca a fost o problema generala (sau zonala). Da, in cazul asta, se putea anunta prin SMS.