anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot sa descarc aplicatia WhatsApp

avdan
Junior
Am un samsung S10 si nu pot sa descarc aplicatia Whatsapp imi apare ,, nu a fost gasita o aplicatie care sa deschida adresa URL " il am de doua luni dar nu l am folosit...acum nu sunt in Romania.
Va multumesc !
1 Soluţie acceptată‚

avdan
Junior
Va multumesc pentru raspunsurile prompte...am resetat telefonul si am reusit sa instalez aplicatia. O zi frumoasa !

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Vio73
#StarMember
Poți încerca și cu o resetare din fabrică!

Ascary
Campion certificat
Dan daca nu poti accesa link-ul si te scoate din "cautare",nu poti instala aplicatii din Google Play etc inseamna ca ai telefonul virusat rau. O revenire la setarile din fabrica ar fi cel mai indicat. Sigur,poti incerca si o curatare manuala insa chestiile astea se ascund asa de bine incat pentru un novice e mai greu de depistat.

FLo1
#StarMember
@avdan: Macar o redirectionare catre MAGAZIN PLAY reusesti sa faci cu telefonul (sau cel putin telefonul daca deschide Magazinul Play)? Ca din browserul de CROME nu e prea roz situatia. Sau deschide direct MAGAZIN PLAY si cauta acolo "Whatsapp". . Re-edit: Sau daca nu ma inseala "intuitia", eu cred ca nu gasesti Magazin Play-ul in telefon... si de aici probabil nici o aplicatie nu mai poti instala.

Anca07
#StarMember
Avdan: ti-ai facut cont samsung? Ai inregistrat un cont pe telefon cu o adresa gmail? Ai aplicatia play store conectata la un cont? Daca nu ai cont, asta e marea problema, si de aceea nu poti descarca aplicatia whatsapp. Instaleaza aplicatia magazin play/play store si conecteaza-te la un cont si apoi totul se va rezolva. Spor!

Ascary
Campion certificat
Nu este nevoie de crearea un cont Samsung ca sa folosesti Play Store. Doar in Samsung Store e nevoie. Nu este obligatoriu o adresa "gmail". La descarcarea unei aplicatii Play Store te notifica daca ai cont sau nu.

avdan
Junior
Va multumesc pentru raspunsurile prompte...am resetat telefonul si am reusit sa instalez aplicatia. O zi frumoasa !

Anca07
#StarMember
@Ascary: mereu am trait cu aceasta idee, ce e drept nu am cautat sa vad daca e reala sau nu:) faptul ca iti trebuie un cont valid pentru a descarca aplicatii. Multumesc!

FLo1
#StarMember
Contul de samsung e una, cel de gmail pentru magazin si aplicatii din magazinul de aplicatii al lui Goagal e alta. Personal fara gmail-ul configurat, la mine aplicatiile din google play store nu au fost accesibile. Si sunt majoritare. Cele de "Galaxy store" sunt prea putine instalate si nu depind de configurarea vreunui cont.

Vio73
#StarMember
Bine că s-a elucidat misterul și s-a rezolvat problema.