anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Primesc mesaje pe WhatsApp de la numere necunoscute

AndreeA0
Junior

Salutare!

De câteva zile tot primesc pe WhatsApp mesaje de la numere pe care nu le am în agendă, atât din România cât și din străinătate. De exemplu îmi dau mesaj cu "Bună" și cam atât, sau îmi trimit un text cum că ar avea nevoie de ajutor cu o problemă, sau o rugăciune. Nu le răspund, îi blochez, dar situația este destul de deranjantă.

Ce aș putea face ca să nu mai primesc deloc mesaje sau apeluri de la necunoscuți? Menționez că nu am intrat pe site-uri spam sau link-uri din mailuri ciudate. 

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Ignora-le o perioadă. 

Mi s-a mai întâmplat acum 3 sau 4 ani să primesc apeluri insistente din alte țări, sunau chiar și de 5 ori la rând, după o perioadă s-au oprit. Văd că au încăput iar, dar acum cu mesaje. 

FLo1
#StarMember

@AndreeA0: Bun venit în Comunitate. Considerând conform celor scrise că nu ți-ai lăsat numărul tău pe site-uri problemă, am doar o întrebare: pe whatsapp nu ai numărul tău adăugat în grupuri de discuție? Nu mă refer la grup creat de tine. Acele grupuri pot avea adăugate pe lângă numărul tău și alte numere necunoscute ție. De aici poate fi și povestea descrisă de tine. Vezi dacă persistă și ce tip de mesaje predomină.

Sunt pe niște grupuri legate de locul de muncă, iar ce mesaje primesc nu au nici o legătură cu ceva de la muncă. 

@AndreeA0: Ideea este dacă recunoști eventual acele numere. Dar oricum, fiind un astfel de grup, e posibil ca respectivul contact să transmită mesajul grupului, nu ție personal. Un exemplu ar fi un astfel de mesaj aici în Comunitate, care nu e neapărat cu dedicație la cineva anume. Dacă apare și cu nume, adică adresat cuiva anume, atunci e altceva.

Din pacate acesta este dezavantajul abunării la un flux de mesaje. Doar să le triezi sau te dezabonezi. Nu este o a treia variantă. Numai bine. 

Vio73
#StarMember

Bună@ AndreeA0,

Eu zic să ignori ceea ce nu te interesează, pentru că nu prea ai ce face. Și eu am dat numărul și emailul pe la o grămadă de persoane sau firme, bănci, instituții, etc de-a lungul timpului și mai primesc mesaje și emailuri de prin unele locuri de care nu îmi mai amintesc sau nu mă mai interesează și le ignor, pur și simplu, cum îți spuneam și ție să faci!

Deci stai liniștită, că viața e scurtă, ca să te agiți inutil!

Anonim
Neaplicabil

Eu folosesc si recomand varianta cu 2 numere de telefon: numar de telefon personal, pe care sa nu il aiba colegii de munca si alte persoane in afara de cateva apropiate si pe care le vrei tu in preajma ta; numar de telefon business pentru munca, colegi, alte discutii de interes profesional, cand suna acesta in general stiu ca e vorba strict de business, daca cineva face vreo mizerie e clar de cine sa ma iau, mai ales fiind numar din prefix nou, nefolosit de altii si ''reciclat''
Este cel mai sanatos sa ai numere dedicate, parerea mea. Fara deranj inutil sau discutii asemenea.