anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Poti folosi un SIM (numar) beneficiind de resursele de pe alt SIM (numar), pe acelasi telefon?

FLo1
#StarMember
S-a discutat, nu demult, despre "posibilitatea de a avea doua numere pe un SIM". https://comunitate.orange.ro/questions/2512329-folosi-2-numere-retele-diferite-singura-cartela
Interesant raspunsul "documentat" si "transant", al imposibilitatii realizarii acestui fapt. Aceasta este cauza urmatoarei mele intrebari: Dar un SIM (numar) indiferent de retea, il poti folosi utilizand resurse de pe un alt SIM (numar) pe acelasi telefon? Poate aveti careva vreo idee despre posibilitatea utilizarii SIM-urilor (pentru servicii de voce) in perioada de gratie, indiferent de retea.
8 Răspunsuri 8

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, FLo_1. Din ce știu nu se poate acest lucru, dar ne interesăm și revenim cu un răspuns.

RafaHelper
#StarMember
Salut @FLo_1, ‏‏‎ ‎ Nu, nu poti.

FLo1
#StarMember
Va multumesc de raspunsuri. In functie de alte raspunsuri, voi detalia /analiza situatia.

Salut! In cateva cuvinte, vrem sa punctam un aspect. In oferta de servicii nu avem cuprinsa o astfel de varianta in momentul de fata. Mai exact, daca esti in posesia unui numar A (pe o cartela SIM) in reteaua Orange si doresti sa folosesti resursele unui numar B (care se afla pe o alta cartela SIM) din reteaua Orange sau din alta retea, atunci acest lucru nu va fi posibil, din pacate.

FLo1
#StarMember
@Orange Assistant: In primul rand iti multumesc pentru raspuns. Desigur, stiu ca oferta Orange nu prevede si nici nu va contine vreodata vreo referire la asa ceva. Totusi, scopul intrebarii a fost conform sloganului "orice despre tehnologie". Astfel tin sa mentionez ca documentarea in privinta subiectului este superficiala, intrucat sunt in masura sa pot contrazice cele spuse. De ce? Intrucat ("in cateva cuvinte") am apelat angajati Orange (si nu numai) cu numarul de prepay aflat in perioada de gratie, desi persoanele respective nu vor putea spune ca am apelat de pe alt numar. Restul e o poveste despre VoIP si posibilitatile acestei tehnologii, ignorata de multi utilizatori, chiar si in topicurile dedicate acestui subiect.

FLo1
#StarMember
Si am asistat din nou la cum ajunge limitarea cunostintelor specialistilor Orange la 《"nu va fi posibil"》sa marcheze din "burta darnica de clementina" raspunsul ideal, dar FALS, MINCINOS SI NEPROFESIONAL. Pai daca nu se poate la Orange inseamna ca nu se poate deloc???? Aici e despre tehnologie sau despre "cine-i mai tare-n muschi decat Orange??". Dezamagirea serviciilor Orange devine tot mai profunda, iar abordarea Orange este pe zi ce trece tot mai accidentata. Sfat: Fiti profesionisti, expertilor din spatele Oro asist.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FLo_1 așa este, întrebarea este generală, din aria tehnologică, dar ne-am dorit să clarificăm și să oferim și un răspuns referitor la oferta Orange. Pentru acest caz am scos marcajul.

FLo1
#StarMember
Mulțumesc @MihaelaC. Voi considera răspunsul oferit de tine ca soluție întrucât alt răspuns nu va exista pe acest topic și cu atât mai mult unul care să fie din aria ”tehnilogie”, alta decât ”sfera exclusivă a serviciilor Orange”. Mulțumesc încă o dată pentru înțelegere.