anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pentru ce beneficii te-ai muta la alt operator?

Jay
Campion certificat
Indiferent de vechimea pe care o ai, pentru ce beneficii ai alege sa pleci de la Orange?...
21 Răspunsuri 21

Romeo_
Senior certificat
Eu ma simt ok aici...deci nu m-as muta in alta retea Am ceea ce-mi foloseste / Netu-mi este suficient / Mai primesc cate un bonus / Care nu e permanent / Minute nelimitate,sms-uri cat cuprinde / Chiar de folosesc putine / Nimic nu ma mai surprinde / Imi place portocaliu / Si semnalul este bun / Nu plec eu in alta parte / Ca doar nu-s asa nebun / Mai ales ca sa deschis / Aceasta Comunitate / Unde ma simt mai util / Fiindc-ajut pe cat se poate / Si o fac de pe mobil. 😉

TheSpecialist
Maestru
Abonament la 1 euro, cu minute și internet nelimitat la viteza 4G+ Glumeam.... I feel fine!

Jay
Campion certificat
@The special list, cand am vazut pentru ce te-ai muta am bănuit ca glumești :))

Ascary
Campion certificat
Nu am unde,nu sufăr culoarea roșie și toate derivatele acesteia :).Plus de asta in Delta Dunării,Vodafone,Telekom sau Digi nu au acoperire,așa că pot să-mi de-a și luna de pe cer că tot n-aș avea semnal.

TheSpecialist
Maestru
@Ascary, total de acord cu Delta. Orange rulz!

Vio73
#StarMember
Eu m-aș muta pentru o acoperire mult mai bună, suport de specialitate mult mai bun, prețuri mai bune, etc. Cum așa ceva nu există, nu mă mut. Sigur, vorbim ipotetic, că așa, normal că nici nu am luat în calcul vreodată un astfel de aspect. Mulți dintre cei de pe aici suntem fani și nu cred că am pleca pentru 5 lei în plus sau minus la alții, dacă nu am făcut-o până acum.

Diana
Cunoscător
Buna intrebare pentru fani Orange , de m-ar ruga cu abonament gratis cu toate nelimitate tot nu as pleca de la Orange , tocmai din cauza vechimii care este un factor important , obisnuinta este a doua natura

Laura_cio
Senior
Nu am la ce companie sa ma mut. Nu exista altceva mai bun, cu noutăți, oferte, seriozitate.

FaraUnID
Campion certificat
Ca sa fim realisti: Singura alternativa viabila la Orange ramane Vodafone doar ca Vodafone este deficitar pe anumite segmente de produse si servicii. In momentul de fata utilizez IPTV-ul de la Telekom din simplul fapt ca sunt fortat de imprejurari si nu am alte variante in materie de televiziune digitala la adresa de domiciliu.

Razvan
#StarMember
M-aș muta la alta companie care oferă acoperire 4G+ extinsa, în mod real, preț scăzut la abonament, internet nelimitat și servicii Volte-vo-wifi funcționale. După Orange, vine tare din urma Telekom, după ce vor lansa și apelul Volte, or sa migreze mai mulți către ei. Deocamdată doar Orange oferă acoperire extinsa 4G și servicii Volte, vo-wifi, asa ca voi rămâne în continuare la portocala.

Anca07
#StarMember
Pentru ce beneficii as renunta la orange? Momentan nu stiu pentru ce beneficii as pleca dar stiu pentru ce NU as pleca:) faptul ca sunt pe prepay si nu sunt constransa de niciun plan lunar, serviciul clienti este intotdeauna prompt, ofertele prepay sunt foarte avantajoase, acoperirea este foarte buna comparativ cu alti operatori, pentru orange film si etc. Datorita acestor considerente nu ma gandesc sa ma transfer la alt operator si de asta nu m-am gandit vreodata la acest lucru. Daca intr-un viitor indepartat, orange nu imi va mai oferi ceea ce am eu nevoie dpdv al unui operator de telecomunicatii, ma voi gandi si la acest aspect.

Miha_Z
#StarMember
Eu de fel sunt o persoana statornica si fidela. Am intalnit ambele "iubiri" in urma cu 18 ani si de atunci suntem de nedespartit. Si dupa cum ati dedus ma refer la sot si la Orange. Nu m-a tentat atatia ani alte retele si ofertele lor promotionale si nici n-or s-o faca de acum inainte. Am resurse mai multe decat mi-ar trebui si ca minute si ca internet, iar majoritatea cunostintelor sunt in aceasta retea. In plus oriunde m-as duce nu am probleme cu semnalul cum se intampla in restul retelelor. Si pana la urma asta conteaza la o firma de telefonie semnalul bun si sa poti apela de oriunde ai fi, nu multe resurse dar inutilizabile. Asa ca Orange nu-ti fa griji ca nu vei scapa curand de mine. :))

Neaplicabil
Dacă am stat de la început cu dialog, actual orange, nu am motive să mă mut, mă simt ca în familie, stiu ce vreau, stiu ce am nevoie .......pentru un gb de net în plus? Nu , mersi.

Vio73
#StarMember
Și eu stau în rețea pentru că am învățat ce este bine și mai puțin bine, ce pot face și ce nu, știu că am acoperire și calitate, etc.