anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Games - cum mă abonez și dezabonez

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Ne-am gândit să facem acest topic dedicat pentru a răspunde la întrebarea activării și dezactivării Orange Games. Aplicația Orange Games este un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc. Abonamentul pentru jocuri costă 1,18 euro/ săptămână (TVA inclus).

 

Am observat că sunt utilizatori care reclamă faptul că au primit sms cu mesajul "Plata in valoare de x euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes" și în continuare puteți vedea și pașii pentru dezabonare.

 

Cum mă abonez?

 

Din Google Play:

Procesul de abonare este momentan disponibil doar pe versiunea mobilă a paginii aplicației, urmând să fie disponibil în curând și pe versiunea de desktop. 

 

Din Orange App Center si Huawei App Gallery:

  • Se descarcă aplicația Orange Games
  • La prima deschidere a aplicației apare o fereastră pop-up care solicită abonarea. După bifarea secțiunii de acord cu termenii și condițiile, se apasă butonul “Abonează-te” si se ajunge la pagina de confirmare abonare unde se apasă “ Începe acum”

 

82c5c98949926015_orange_games_1_50.jpg

 

 

Cum mă dezabonez?

Atenție: Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea.

  • Dacă nu aveți aplicația instalată, o instalați - Orange Games. Se accesează secțiunea “Abonament  => Abonamentele Mele”. Aici se văd informațiile despre abonamentul activ
  • Se apasă butonul “Dezabonare”, apoi se va vedea ecranul de confirmare a dezabonării
  • Veți avea în continuare acces la jocurile din abonament până la expirarea perioadei abonamentului existent activat

 

300d7bb59cc6712d_orange_games_2_50.jpg

Update 18 oct. 2023 - Dezactivarea abonamentului Orange Games se poate face și prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

 

Cum accesez abonamentul Orange Games printr-o rețea Wi-Fi?

  • Se selectează opțiunea “Înregistrare” din meniul aplicației Orange Games, care apare atunci când se apasă pe colțul din stânga sus al ecranului, apoi se urmează pașii indicați în continuare
  • Se introduce numărul de telefon Orange
  • Se va primi prin SMS un cod PIN
  • Se introduce codul PIN

 

Mai multe informații despre aplicația Orange Games aici https://comunitate.orange.ro/questions/2321309-aplicatia-orange-games-serviciul-gaming-orange-bazat-...

 

UpdateAplicația Orange Games nu mai este disponibilă în Google Play; singurele locuri din care mai poate fi descarcată aplicația este App Center și din pagina serviciului (https://www.orange.ro/aplicatii/orange-games/#detalii)

72 Răspunsuri 72

Razvan
#StarMember
Interesant tutorialul. Mulțumesc frumos. Acum, văzând pașii care trebuie urmați, probabil că va fi mai ușor de anulat un abonament la Orange Games. Taxare pe săptămână este bine venită, că poate te plictisești și nu îți place și nu are rost să arunci banii pe fereastră, timp de o lună.

Jay
Campion certificat
Suma fara tva este 0.99 euro, exact cea pe care o reclama unii utilizatori.. e ciudat ca se fac destui pasi si totusi sunt convinsi ca nu s-au abonat.. Poate topicul asta va mai lamuri din intrebari..

And04
Senior
Un tutorial explicit si bine venit pentru cei care indragesc jocurile. Mi se pare interesanta ideea cu abonamentul saptamanal 🙂

Vio73
#StarMember
Cred că urmărind explicațiile din acest tutorial se pot evita destule neplăceri! Mulțumim frumos pentru clarificări!

FLo1
#StarMember
Excelent Mihaela. Sper pe aceasta cale cei care au "calcat pe bec" sa-si aminteasca episodul abonarii. @Jay: eu sunt convins ca cei in cauza nu-si vor aminti ca s-au abonat vreodata. La cate topicuri nu m-am repetat inutil.... sper acest topic sa fie mai convingator.

Abonarea se face automat, printr-o simpla fereastra pop-up de reclama, si primesti un mesaj temporar, care iti spune sa intri pe nu stiu ce link ca sa te dezabonezi. E o hotie, dupa parerea mea, pentru ca nu ai de unde sti daca nu cumva tocmai accesand acel link nu devii victima unor hackeri. Si apoi, abonarea trebuie sa se faca in urma unui consimtamant. E clar o frauda de competenta ANPC!

Neaplicabil
Din păcate realitatea e ca nu e chiar așa la dezabonare si nu a funcționat decat prin chat cu relații clienți . Care domnișoara a anulat plata prin factura Orange . Prin nici o alta metoda de pe site nu a funcționat .

DanielaH
Moderator
Noah, cum ai procedat, ce anume nu a funcționat? Ai accesat în aplicație secțiunea “Abonament => Abonamentele Mele” și apoi “Dezabonare”?

Neaplicabil
Yeap . Parcă am dat un stop la ceva număr scurt si nu se dezactiva . Ceva ce oricum activasem fara să știu, si am văzut cost suplimentar in my orange . O aplicație cu ceva euromedia nu știu mai cum . Mai adorm cu mobilul in mana noaptea; si se mai apasa aiurea . Pe Youtube e mereu sus la acasă siteul ala de jocuri . Nu mai scapam de el si cum robotul nu înțelege ce vreau am intrat direct pe chat cu o domnișoară amabilă care a dezactivat posibilitatea de plată prin factura . Am dat banii, dar acum nu mai am treabă cu site-urile astea .

Aceeasi problema o am si eu nu pot sa ma dezabonez si imi ia pe săptămână 3 euro , nici macar nu ma joc 

Max_1
Începător
Eu am o alta problema sotia mea nu poate sa se dezaboneze deoarce nu are aplicatia instalata . Eu nu ma mai aflu pe teritoriul Romaniei cand vreau sa instalez aplicatia sa o dezabonez imi zice ca nu este disponibila pe teritoriul tari in care ma aflu. Cum pot dezabona alt fel ?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Max. Bine ai venit în comunitate. Pentru că în această situație este nevoie de verificarea contului, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail asociată contului My Orange). Te așteptăm înapoi în comunitate cu vești bune 🙂

Max_1
Începător
Servus Mihaela Sa rezolvat problema rapid si promt iti multumesc.

CristianSTC
Începător
Buna ziua, Acest topic NU raspunde situatiei descrie de dvs: Am observat că sunt utilizatori care reclamă faptul că au primit sms cu mesajul "Plata in valoare de x euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes" și în continuare puteți vedea și pașii pentru dezabonare. Mi se pare ca tratati superficial ceea ce poate fi o tentativa de frauda! Eu sunt unul din utilizatorii care au reclamat acest lucru. Nu am avut instalata aplicatia Orange Games NICIODATA pe dispozitivul meu, nu am parcurs niciodata pasii de activare ai acestui abonament. Cu toate acestea m-am trezit cu cost suplimentar si mesajul descris si de dvs, in doua randuri. Daca prima data am fost convins de colega dvs din call center ca a fost activat probabil din greseala din MyOrange, a doua oara m-am documentat mai bine pentru a descopri ce anume activeaza (am dispozitiv blocat cu parola), nu mi se aplica si am ajuns la concluzia ca sunt victima unei fraude pe care Orange nu vrea sa o cerceteze pentru ca, citez: "nu sunt multe sesizari." Va rog sa detaliati cum se poate activa serviciul Orange Games, daca aplicatia nu a fost si nu este instalata pe un dispozitiv. Iar daca acest lucru nu este posibil, de ce clientii sunt notificati prin SMS si taxati in consecinta? Multumesc!