anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot trimite sms

MB91
Începător

Nu pot trimite sms.

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Ce model de telefon ai?

Daca e un Android, verifica centrul de mesaje folosind meniul INFO (*#*#4636#*#*) > Phone Information. Jos de tot ar trebui sa ai un camp numit SMSC.

Da-i un Refresh inainte de toate. Ar trebui sa-ti afiseze numarul setat in momentul asta.

Asigura-te ca numarul este: +40744946000 si da-i Update.

arsradu_0-1679643841084.png

 

Client Orange

Salut.Eu am aceeași problemă de când numerele întregii familii au fost mutate de la Telekom la Orange nu mai putem trimite mesaje de tip SMS .Pe două telefoane Samsung  am reușit să modific Nr de la centrul de mesaje însă eu dețin un Motorola și sincer m-am chinuit zile întregi sa pot înlocui Nr vechi de la centrul de mesaje și nu pot.La secțiunea SMSC nu se poate înlocui vechiul Nr deoarece este inactivă desi mi se afișează este pe un fond mat ,șters care arată că nu se poate face nicio modificare.Ce altă opțiune as putea folosi?De ce nu se resetează acest număr automat când introduci simul in telefon ?Daca incerc sa modific Nr centrului de mesaje băgând cartela într-un telefon Samsung credeți că va rămâne setat atunci când reintroduc simul in telefonul meu Motorola? Aceeași problema am avut-o și pe vechiul telefon Huawei,nu am putut sub nicio formă sa trimit mesaje tip SMS.Nu că mi-ar mai fi de mare folos acum aplicația de SMS ,însă de exemplu am de setat un pin la in card de salariu și nu o pot face decât trimițând SMS de pe numărul meu de telefon și nu pot.

Dacă știe cineva ce trebuie sa fac va rog sa îmi spuneți.

Mulțumesc.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

*#*#4636#*#* nu functioneaza pe acel Motorola? Ce model e?

Daca e un Android, eventual intra la Phone Info si vezi jos de tot, la SMSC, ce-ti apare cand dai Refresh. Acel camp ar trebui sa fie editabil. Daca e, pune un screenshot sa vedem despre ce e vorba. 

Si da, SMSC-ul e salvat pe SIM. Deci il poti modifica in orice telefon, atata timp cat ai acces la el. 

Client Orange

Când o prietena a avut problema asta cu iPhone ul ei, i s a recomandat sa mute SIM ul într-un telefon cu android, să modifice numărul centrului de mesaje și să-l bage apoi înapoi în telefonul ei. Și a mers așa. Încearcă și tu cu un alt telefon in care se poate modifica numărul centrului de mesaje, poate merge așa.

 

Pololică
#StarMember

Salut!

Verifica "numar centru SMS" daca ai Android. Gasesti setarea in Mesageri (Mesaje) -> Setari (de obicei 3 puncte verticale in partea de sus a ecranului)->Avansate->Numar centru SMS. [este posibil ca meniul sa fie configurat putin diferit].

delfinas
#StarMember

MB91, bun venit in Comunitate!!!

Ca să te putem ajuta, ne trebuie mai multe detalii.

Ești pe prepay sau abonament , client ORO sau OROC? De când ai aceasta problema și cum se manifestă? Ce fel de SMS vrei sa trimiți? Ești în țară sau în roaming? Poti să inițiezi apeluri, sa intru pe net?

De ex, daca ești pe prepay și nu ai suficient credit in  afara extraoptiunii, nu poți trimite un SMS la numere scurte, taxabile, care nu sunt incluse in beneficiile extraoptiunii.

 

DanielaH
Moderator

@MB91, s-a rezolvat problema cu trimiterea SMS-urilor?