anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai gasesc optiunea "Service telefoane" in My Orange

Talanee1
Începător
Pana acum era optiunea "service telefoane" de unde puteai decoda pe IMEI.
Nu o mai gasesc. Ma tot redirectioneaza pe varianta noua (si urata) a My Account unde 90% din sectiuni sunt in constructie. Ma redirectioneaza catre varianta veche dar nu mai am "Service Telefoane" in lista.
Stie cineva cum pot decoda fara sa fac 60 KM pana la un Orange shop?
1 Soluţie acceptată‚

NoName
Angajat Orange
Sectiunea "service telefoane" ar trebui sa apara si in versiunea noua de my orange, insa e ascunsa in spatele butonului "mai multe".

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
Talanee1: Bun venit in Comunitatea clientilor Orange. Poate te referi la acest link: https://www.orange.ro/myaccount/phone-service/decode ? Oricum decodarea la distanta nu e functionala mereu. Adica daca telefonul necesita o vizita la service... atunci ea trebuie executata, nu rezolvata la distanta. Gasesti informatii suplimentare si in Orange Help: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-imi-decodez-telefonul-151/ Spor la decodare si revino in comunitate cu informatii despre stadiul problemei semnalate.

Razvan
#StarMember
Depinde de telefon, majoritatea pot fi decodate de la distanță, după ce în prealabil platesti serviciul (aproximativ 50 de lei) și îți trimit un cod pentru decodare.

Jay
Campion certificat
@Talanee1, incearca link-ul asta, daca esti conectat la contul tau My Orange, ar trebui sa te duca direct la pagina. Eu am ajuns la pagina apasand servicii - service - decodare telefon https://www.orange.ro/myaccount/phone-service/decode

NoName
Angajat Orange
Sectiunea "service telefoane" ar trebui sa apara si in versiunea noua de my orange, insa e ascunsa in spatele butonului "mai multe".

Jay
Campion certificat
Asa este, o gasesti acolo si, daca apesi pe ea, te duce exact la pagina in varianta veche, pentru care am pus link.. La varianta noua inca se lucreaza..

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@Talanee1 ai reușit să găsești secțiunea "Service telefoane" în contul My Orange?

Dacă te-a ajutat unul dintre răspunsurile primite, te rugăm să îl marchezi ca "Soluție" pentru a-i ajuta astfel și pe alți utilizatori care se află într-o situație similară.