anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesagerie Vizuală

cezar_cretzu
Junior
Este vreo șansa de activare mesagerie vizuala pe iOS la Orange Romania? Îmi place opțiunea de mesagerie vocala dar metodologia este chiar învechita și consumatoare de timp dacă primești un mesaj.
17 Răspunsuri 17

Miha_Z
#StarMember
Mi-ar place aceasta varianta. In felul acesta s-ar vedea si mimica fetei si starea de disconfort cauzata de neraspunderea la apel.

cezar_cretzu
Junior
https://support.apple.com/ro-ro/HT201436

Jay
Campion certificat
Interesanta intrebarea, dar, mie nu-mi place mesageria deloc.. prefer sa scriu eu direct un mesaj, pe una din variantele existente decat sa las mesaj.. La toate abonamentele am dezactivat mesageria.. Cred ca este foarte ignorat acest serviciu...

Vio73
#StarMember
De ce numai pe IOS?

cezar_cretzu
Junior
cititi va rog articolul postat mai sus. nu e vorba de mesaje video. vizual se refera la folosirea functiei din sistemul de operare pentru a asculta mesajele vocale.

Razvan
#StarMember
Adică sa nu mai citești mesajul respectiv, ci să-l asculți.

cezar_cretzu
Junior
“With Visual Voicemail, you can see a list of your messages and choose which ones to listen to or delete. Learn how to set up and transfer your existing voicemail.” Sursa: https://support.apple.com/en-us/HT201436

Neaplicabil
Sincer, din punctul meu de vedere nu cred ca vom avea prea curand acest serviciu in Romania si sa iti spun si de ce. Majoritatea clienților dezactiveaza mesageria vocala, probabil din obișnuință de pe "vremuri" din motive de taxare.

cezar_cretzu
Junior
Din păcate, cât se poate de adevărat. Păcat. Chiar prefer dacă sun pe cineva sa las un mesaj vocal sa zic ce am de zis.

Laura_cio
Senior
Interesant! Ar fi ok sa rămână mesajele video înregistrate ceva timp. Cred ca la mesageria vocala rămâneau o perioada de câteva zile.

Miha_Z
#StarMember
Eu ma gandeam la cu totul altceva. Decat varianta cu Mesagere vizuala, prefer sa trimit un sms. Mi-ar fi placut ca in locul variantei vocale sa se trimita un clip. La acest aspect am crezut ca se refera.

Ascary
Campion certificat
Nu cred că are un viitor mesageria vizuala. Whatsapp-ul a confiscat tot 🙂

Levăntáj
Începător
Nu știu dacă un operator din România are această opțiune de activa mesageria vizuală, dar și mie mi-ar plăcea ca Orange să-l activeaze.

fortheworld
Junior entuziast
Mesagerie Vizuală la Orange, poate...în curând!? Inovativ & frumos :) https://support.apple.com/ro-ro/guide/iphone/iph3c99490e/ios