anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Meniul Orange *100#

Ioana_5
Junior
La meniul *100# de ce s-a pus la 1 bonus și promoții? Nu inteleg,
5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
Ioana_5, ce altă opțiune ai fi preferat să gasești pe prima ramură a meniului *100#?

Vio73
#StarMember
Asta a fost opțiunea celor care au gândit acest sistem. Poate fi și asta o strategie de a te face să stai mai mult prin acel meniu! Oricum, poți găsi și ce cauți în celelalte categorii (subcategorii).

teacher_
#StarMember
@Ioana, întotdeauna bonusurile și promoțiile atrag. Cei mai mulți oameni care intra la *100# caută să își reîncarce telefonul, sau îl au deja reîncărcat și prin asta se dorește cumva direcționarea lor către promoțiile curente, este în beneficiul tuturor. Apoi sunt căutate celelalte opțiuni (roaming, sau alte setări). Și eu mai caut promoții la *100#.

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta este vorba de o strategie de marketing. In general clientii sunt interesati de ofertele avantajoase, promotiile unei firme si de bonusuri.. Era normal ca acestea sa fie puse pe primul loc, pentru a usura sarcina clientului. In acest fel el nu va fi nevoit sa caute in meniul unei aplicatii pana ajunge la ce-l intereseaza.

Jay
Campion certificat
Acest lucru nu este ceva specific Orange, toti furnizorii fac asta.. mie mi s-a intamplat peste tot pe unde am sunat, inainte de a mi se spune pentru problema aia apasa tasta.. pentru problema aia apasa tasta... sa ascult robotul prezentand o oferta, fara sa-i pot invhide gura robotului.. Probabil ca este cea mai buna varianta de a-ti face cunoscuta oferta curenta...