anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Folosiți serviciul de mesagerie vocală?

Vio73
#StarMember
Eu unul nu folosesc acest serviciu. Voi?
8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
L-am folosit la început când m-am abonat, dar l-am dezactivat, ca taxam prietenii la vremea respectiva, când fiecare minut era contorizat, dacă nu răspundeam repede la telefon. În schimb cu apel la 200 poți dezactiva/activa/micșora/mării timpul de reacție al căsuței vocale.

Ascary
Campion certificat
Nu,nu îl mai folosesc demult.

Ascary
Campion certificat
Am renunțat la el fiindcă vreau că telefonul sa sune mai mult că să îl pot auzi

Miha_Z
#StarMember
Si eu l-am dezactivat acum multi ani, pe timpul cand aveam cartela. Cum majoritatea prietenilor aveau cartela, nu-mi puteam permite sa-i las fara credit, taxandu-i la fiecare apel primit.

Ascary
Campion certificat
Totuși este un serviciu util și vine in sprijinul clientului care nu vrea sa piardă nici un apel chiar daca nu răspunde în timp util.

Romeo_
Senior certificat
Nu l-am mai folosit de foarte multi ani de cand aveam telefonul cu taste ;)))

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu am încercat de fiecare data sa opresc acest serviciu, dar cunosc oameni care folosesc mesageria volaca. Eu personal nu am răbdare sa las mesaj cuiva, dacă am ceva de spus, prefer s-o fac direct nu prin mesaje vocale.

Tina
Cunoscător certificat
Nu am folosit niciodată mesageria vocala. Cred ca este utila, atunci când nu ai semnal, ca sa vezi cine te-a căutat. In peste 15 ani, de când am telefon, nu am lăsat un mesaj vocal. Prefer mesajele scrise, arunci când nu pot da iau legătura cu o persoana.