anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Experienta Orange

FaraUnID
Campion certificat
Experienta Orange sau Orange Experience (tradus in engleza) reprezinta o interfaţă cu utilizatorul marca Orange concepută pentru special pentru tine si vine peinstalata nativ pe toate telefoanele din gama Neva, adica pe telefoanele comercializate de catre Orange sub brand propriu si avand firmware personalizat de catre operator.
Orange Experience se vrea a fi o alternativa la EMUI-ul celor de la Huawei, MIUI-ul celor de la Xiaomi, etc.
Experienta Orange ofera utilizatorului:
1. App Center - Găseşte toate aplicaţiile care îţi sunt folositoare.
2. Livescreen - O singură atingere pe ecranul de start îţi va da acces la fluxul de ştiri, vreme, oferte şi jocuri.
3. Gesturi - Desenează forme simple pe ecran pentru a avea acces la aplicaţiile favorite sau apelează cu o simplă clipire a ochiului. Disponibile pe telefoanele Neva Jet si Neva Play.
4. Atingere rapidă - Acceseză uşor toate setările care îţi sunt folositoare. Disponibil doar pe Neva Zen.
Cel mai important aspect al Experientei Orange este dat de Magazinul De Aplicatii ce oferă o gamă largă de aplicaţii care să te ajute în activităţile zilnice.
7 Răspunsuri 7

Anonim
Neaplicabil
Interesant, păcat că nu e disponibilă tuturor!

Razvan
#StarMember
O sa merg prin Shop, sa testez noile telefoane de la Orange și cu ocazia aceasta și Experiența Orange. Poate în viitor, vor lansa vreun update la My Orange care să conțină câteva aplicații din suită, cele mai populare.

Laura_cio
Senior
Interesant! Vin cu ceva nou doar pentru brandul propriu, ca tot spuneam in topicul lansat de tine anterior ca acele telefoane produse de Orange nu sunt spectaculoase.

Ascary
Campion certificat
Cred că nici nu se dorește spectatualitatea.Sa tina suficient încât utilizatorul sa se plictisească de el asta e tot ce contează. Și știi ce? Chiar țin...uneori chiar mai mult decât unul performant. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Avand in vedere performantele medii ale telefoanelor din gama Neva, trebuia sa vina cu ceva de efect pentru a impresiona potentialii clienti. Cu un discurs si o prezentare buna a "Experientei Orange" clientul poate fi incantat relativ usor, trecand peste diversele minusuri ale acelor telefoane.

Vio73
#StarMember
Este frumos că vin cu așa ceva pentru telefoanele branduite de ei. Chiar o să trec și eu să văd cum stă treaba! Mulțumim de informații!

Razvan
#StarMember
Mulți cumpăra telefoane la indemnul consultanților, sau efectiv cum arată, nu își dedică timp de cercetare pentru achiziția unui telefon mobil.