anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Experienta neplăcuta cu serviciul clienți

Neaplicabil
Bună ziua! Cine ma poate ajuta cu o problemă? Am sunat astăzi la 300 pentru a solicita mai multe informații. Am fost preluat de către domnul Ionuț, căruia i-am solicitat câteva informații. La început mi le-a oferit, însă după ce l-am rugat sa ma ajute cu ceva, acesta a devenit brusc agresiv verbal, a ridicat tonul și mi-a răspuns, citez: "Nu va mai ofer alte informații" și mi-a închis apelul ! Menționez faptul ca mi se întâmplă de foarte multe ori acest lucru... Sa fiu luat peste picior, sa se strige la mine, sau sa mi se închidă apelurile! Și nu știu ce sa fac! Am făcut "n" sesizări, dar tot degeaba! Să-mi fie cu iertare, dar sunt scârbit de tot ceea ce înseamnă Orange, de felul în care sunt tratat! PS. Am înregistrat apelurile cu o aplicație.
36 Răspunsuri 36

teacher_
#StarMember
Salut! Poți să ne spui de ce ai sunat la serviciul clienți? Ce problema întâmpini? Îmi pare rău dacă ai fost tratat așa. Chiar nu este normal...

Jay
Campion certificat
Nu am intampinat pana acum o situatie de acest gen.. daca se intampla sa fie un singur consultant, puteam sa spun ca are o problema, dar, sa patesti asa cu mai multi, mi se pare ciudat.. incep sa ma intreb ce si cate intrebari puteau sa fie si ce ajutor ai cerut, de s-a ajuns in situatia de ai fost tratat de mai multi consultanti in acelasi fel..

Neaplicabil
Deci incredibil.... După ce am postat aceasta întrebare, am sunat din nou... Am fost preluat de către un anume Robert .... Și mi-a închis și acesta apelul :)))! Deci nu pot sa cred... Am solicitat informații despre abonamentul meu, despre factura...

FaraUnID
Campion certificat
Depinde ce tip de informatii ai solicitat si daca respectivul avea acces la ele. Serviciul Clienti este in mare parte externalizat, iar cei care raspund in prima faza la 300 apartin de firme specializate de Call Center si nu au permisiuni de acces prea mari pe conturile de client. Dupa criza din 2009 - 2010 toti operatirii au facut restructurari masive de personal, in ideea de a muta cat mai mult activitatea in online. Aceste reduceri de personal au afectat si ariea de Serviciul Clienti. Din acest motiv ar fi si varianta in care conversatia a durat mult prea mult si pentru ca au impusa o durata maxima per apel astfel incat sa poata prelua cat mai multe apleuri si te-a expediat rapid. De asemena sunt sanse sa fi dat fie peste un incepator care s-a panicat, fie peste unul aflat in preaviz, in ultimile lui zile de munca si pe care l-a cam durut in papucii de noapte de doleantele tale. Cel din urma oricum nu are ce pierde chiar daca il reclami.

Neaplicabil
Informații pe care le pot oferi și dânșii... Factura de plată, perioadă contractuală, etc.... Mi se întâmplă foarte des... Ca pot pune înregistrările la dispoziție. Deci chiar nu se poate asa ceva... Plus ca stau câte 50-60 de minute în așteptare. Supervizare nu vor sa îmi facă. E chiar bătaie de joc! Nu se poate asa ceva!!!!

FaraUnID
Campion certificat
Aviz celor care suna la Serviciul Clienti si inregistreaza convorbirea fara a informa consultantul in prealabil: Dpv legal puteti avea probleme din cauza asta. Este perfect adevarat ca si ei inregistreaza convorbirile, dar sunteti anuntati in prelabil iar continuarea convorbirii inseamna acceptul vostru in acest sens.

Jay
Campion certificat
Ti s-a intamplat foarte des asta, dar, tu suni mereu pentru informatii despre factura, abonament si perioada contractuala? Pai, daca toate milioanele de clienti ar suna mereu pentru aceste informatii, ai astepta si mai mult de 50-60 de minute, ca n-ar avea cine sa raspunda la atat de multi clienti.. Cam toate informatiile mentionate de tine le poti gasi in contul tau My Orange.. Eu, in 20 de ani, nu stiu daca am sunat de 20 de ori la Orange.. Prefer sa ma uit in My Orange, aplicatie sau desktop si, daca e ceva ce nu reusesc sa gasesc scriu pe chat.. abia la urma sun, daca trebuie..

Neaplicabil
Sa înțeleg ca tot eu sunt de vina?! Adică nu am dreptul sa sun la 300? Și pentru cultura dumneavoastră, nu sunt de fiecare data pentru aceleași informații! Nu sunt vreun obsedat care nu are altceva decât sa sune la serviciul clienți, am și eu serviciu, am și eu familie. Iar dacă sun și mi se închide apelul, iar informația nu o primesc, nu trebuie sa sun din nou? Credeam ca voi găsi în comunitate un răspuns, un sfat, dar m-am înșelat... Tot eu sunt vinovat pentru nesimțirea celor de la 300.

Neaplicabil
Aaa... Era sa uit... Internetul și aplicația MY Orange nu îmi funcționează de 3 zile . Dar ei îmi închid apelurile! "Mulțumesc" Orange!

Jay
Campion certificat
Din cultura mea nu trebuie sa faca parte si motivele pentru care suna clientii la serviciul clienti si n-am dat vina pe nimeni, am adus doar niste argumente, ca daca toti am suna pentru chestii simple n-ar mai raspunde pentru ca ei nu sunt milioane.. Si motivele sunt citez "Informații pe care le pot oferi și dânșii... Factura de plată, perioadă contractuală, etc.... Mi se întâmplă foarte des... " acum, ca nu sunt mereu aceleasi.. nu scrie nicaieri.. In comunitate ai primit raspunsuri si sfaturi, dar, nu asta vrei, ci vrei sa-ti spuna cineva ca ai dreptate 100%.. si, ca sa spun asta ar trebui sa consider ca asa e.. nimeni nu are 100% dreptate.. Ma repet.. daca ar fi fost 1 caz izolat, hai 2, intelegeam, dar, daca se intampla foarte des, mi se pare ciudat..

Neaplicabil
@Jay, Ce am scris eu și ce ați inteles dumneavoastră! O zi frumoasă! M-am lămurit și cu comunitatea! Clar voi ieși de aici! Toate cele bune!

FaraUnID
Campion certificat
Din moment ce suni in mod repetat pentru a solicita informatii care sunt disponibile online, in mod gratuit, in contul de abonat, la ce te astepti? Realistic vorbind, daca 1 din 10 clienti ar proceda asa, care crezi tu ca ar fi timpul mediu de asteptare pana cand apelul va fi preluat? Informatii legate de factura, plati, abonament, cronos, perioada contractuala, OTY sunt disponibile in contul de abonat fie din browser, fie din aplicatie.

DanielaH
Moderator
@Mircea Dumitru, ne pare rău pentru situația neplacută descrisă de tine. Mă întreb, având în vedere că ți s-a întâmplat același lucru de două ori consecutiv, la foarte scurt timp distanță, cu doi operatori diferiți, daca nu este cumva posibil ca apelurile să se fi întrerupt din varii motive (probleme semnal, telefon etc.).

Jay
Campion certificat
Faptul ca nu sunt singura care te contrazice ar trebui sa-ti spuna ceva.. Nu pot sa spun ca totul este perfect, dar, nici nu poate sa te mangaie toata lumea pe crestet sa-ti spuna ca Orange este lupul mare si rau.. incercam sa fim obiectivi.. Imi pare rau ca nu te-au multumit raspunsurile si sfaturile primite.. Multumim, toate cele bune!..