anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Desființarea contului My Orange

Tache_Maria
Începător
Bună seara!
Va rog sa-mi spuneti cum pot desfiinta un cont Orange al carui Titular a decedat?
Mentionez ca eu am deschis contul cu emailul meu si as dori sa-l trec pe numele sotului decedatei cu numarul lui, dar nu ma lasa ca am folosit adresa de email la contul Dnei.
Am dezinsinstalat aplicatia si am instalat-o din nou. Am comunicat la dvs decesul Dnei cu actelele doveditoare si in 48 de ore am primit răspuns ca ati inchis contul.
Dar tot nu ma lasa sa folosesc adresa in numele sotului.
Mulțumesc anticipat si va doresc numai bine si sanatate si putere!
Astept răspuns cât mai curand posibil posibil.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Contul My Orange se poate șterge doar în urma unei solicitări scrise la Serviciul Clienți.

Poți face acest lucru de aici https://www.orange.ro/contact/


Te așteptăm să revii să ne spui dacă ai rezolvat.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

rrradux
Junior entuziast
Buna seara. Domnul nu are adresa de e-mail ca sa ii puteti face cont? Ati incercat cumva sa schimbati datele contului asa cum este explicat aici? https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-modific-datele-personale-n-contul-online-112

Vio73
#StarMember
Mai există un topic pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2271311-sterge-cont-my-orange Trebuie să iei legătura cu ei și să discuți atent problema. Succes!

Jay
Campion certificat
Persoana pentru care vrei sa faci cont nu are deja? Înțeleg ca avea un număr de telefon, nu si cont Orange? Aplicația este ca o prelungire a contului și nu ajuta instalarea/dezinstalarea, ci delogarea și logarea cu datele noi, date care trebuie constituite pe varianta My Orange desktop, pe site-ul Orange, nu in aplicație.. pe un laptop/pc ar merge mai ușor.. Ce mesaj îți dă cand încerci sa faci un alt cont My Orange? În cazul menționat nu are cum sa fie vorba despre mutat cont pe alt nume, daca ai solicitat închiderea lui și a fost închis, ci de crearea unui cont nou cu acea adresa de mail și cu alt număr de telefon, daca numărul doamnei a fost inchis.. La crearea unui cont My Orange, din ce-mi amintesc, se trimite un sms pe numărul de telefon pentru care încerci sa creezi acel cont, deci, în cazul de fata, trimite un sms pe numărul persoanei pentru care vrei sa faci contul.. asa ca trebuie sa ai acces la acel număr de telefon sau sa-ti spună domnul respectiv codul.. altfel nu poti finaliza crearea contului..

DanielaH
Moderator

Contul My Orange se poate șterge doar în urma unei solicitări scrise la Serviciul Clienți.

Poți face acest lucru de aici https://www.orange.ro/contact/


Te așteptăm să revii să ne spui dacă ai rezolvat.

Jay
Campion certificat
Pai, din ce a scris eu înțeleg ca a solicitat acest lucru și a fost anunțată ca au inchis contul..

DanielaH
Moderator
@Tache Maria, ai reușit să dezactivezi contul My Orange? Cum ai procedat? Revino, te rog, în Comunitate și dă-ne mai multe detalii. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai bun. Mulțumim!