anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce trimit SMS și îmi taxează la valoare de MMS?

Simion61
Începător
De ce trimit SMS și îmi taxează la valoare de MMS?
12 Răspunsuri 12

Anonim
Neaplicabil
Bună, verifică setările de SMS și dacă tot ai probleme fă o resetare din fabrică. Ce telefon ai?

RafaHelper
#StarMember
Salut @Simion61, Pentru a te ajuta avem nevoie sa stim ce model de telefon utilizezi.

Jay
Campion certificat
Probabil pentru ca, telefonul tău este setat pe mms ca implicit.. si mms-urile nu sunt incluse în niciun abonament, sunt taxabile..

rrradux
Junior entuziast
Salut! Am patit si eu asta acum ceva timp pentru ca foloseam emoticons si sms-ul se convertea automat in mms

delfinas
#StarMember
Eu pateam, cand scriam SMS uri mai lungi, ma avertiza ca am depasit nr de caractere permis pt un sms si ca va fi convertit in MMS. Incearca sa scrii un SMS mai lung si fii atent daca iti apare avertismentul despre convertirea in MMS...

Vio73
#StarMember
Și eu pățeam asa, dar am anulat opțiunea cu MMS-urile din My Orange și nu mai sunt probleme. Asta cu ceva ani în urmă.

Anca07
#StarMember
Simion, intra la mesaje=》setari (pe android sunt cele 3 puncte verticale din partea dreapta a ecranului sus)=》mesaje multimedia=》si la modul de creare alege "restricted" daca limba telefonului este setata in engleza. Ti-am atasat si o poza pentru a identifica mai repede setarea. Ar trebui sa nu mai ai restrictii la numarul de caractere. Daca mai ai si o setare pt MMS alert, activeaz-o si pe aceasta. Revino in comunitate si spune-ne daca ai reusit ceva cu aceasta setare.

FaraUnID
Campion certificat
Este vorba de functia Chat Messages si cred ca varianta cea mai plauzibila este cea cu adaugatul atasamentelor si convertirea automata a SMS-ului in MMS. Chat Messages este un serviciu exclusiv pentru clienții Orange, iar activarea lui este gratuită. - Pentru utilizarea serviciului ești taxat pentru traficul de date consumat conform planului tău tarifar - Dacă interlocutorul tău nu are un telefon compatibil cu serviciul Chat Messages sau acesta nu este activat, mesajele tale vor ajunge la destinație ca mesaj text (SMS) sau mesaj multimedia (MMS), în funcție de conținut, și VEI FI TARIFAT CONFORM PLANULUI TAU TARIFAR - Dacă nu ai beneficii de tip SMS/MMS incluse, vei fi taxat conform tarifării standard de SMS/ MMS. Sursa - https://www.orange.ro/servicii/chat-messages/

Anca07
#StarMember
@FaraUnID: nu ar trebui sa aiba instalata si aplicatia Android messages?

FaraUnID
Campion certificat
Aplicatia Messages https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging este incorporata din fabrica in cele mai recente versiuni de Android, iar acolo unde nu a venit preinstalata a fost adaugata in pachetele de update. Chat Messages este aplicatia rebotezata si sustinuta de Orange.

Anca07
#StarMember
Am inteles. Multumesc frumos pentru rapsuns. Am mai aflat si eu ceva:)

Vrajitoarea
Cunoscător
Si eu retin ca am primit mesaje ca se modifica in MMS, daca foloseam emoticoane sau daca textul era prea lung @FaraUnID Eu nu mai primeam deloc mesaje de la persoanele care aveau activat Chat Messages, nici ca SMS, nici ca MMS, s-a remediat doar dupa ce am activat si eu Chat Messages.