anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce se apeleaza telefonul singur in buzunar?

Marian_Eugen
Junior entuziast
De ce se apeleaza telefonul singur in buzunar ?
17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
Se mai întâmplă, dar probabil că depinde și de telefon. Mai întâi, vezi să nu fie ecranul pornit când îl bagi în buzunar, că se apelează aiurea. Eventual, dă-i blocare ecran la 10 secunde sau un timp rezonabil. Mai aveam un prieten al cărui telefon mă apela pe mine de câteva ori pe zi, chiar și noaptea. Era un Nokia Lumia 525 parcă. I-a dat o resetare din fabrică și n-a mai făcut așa ceva niciodată.

Miha_Z
#StarMember
Telefonul apeleaza pentru ca n-ai tastatura blocata. Si in buzunar tastele se ating, formeaza la intamplare un numar sau ultimul numar din istoric si se apeleaza. Ca sa nu mai intampini aceasta problema, blocheaza mobilul inainte de a-l pune in buzunar.

Ascary
Campion certificat
Ar trebui sa ai in setări sa nu se deblocheze telefonul când îl ai în buzunar.Daca îmi spui modelul te pot ajuta.

TheSpecialist
Maestru
Telefonul se poate debloca singur în buzunar atunci când ești în mișcare și ulterior poate sa apeleze fie ultimul număr apelat fie primul număr din agenda (de obicei). Dacă ai un telefon mai nou și mai performant sigur ai sa găsești în meniu o setare care împiedică exact acest lucru ( de obicei acolo găsești și setarea prin care dacă duci telefonul la ureche, ecranul se stinge). Daca telefonul este mai vechi, o soluție ar fi ca primul contact din agenda sa fie memorat cu un număr incorect pe care telefonul nu-l poate apela. De asemenea este foarte utila blocarea telefonului cu amprenta sau cod. Atunci e imposibil ca telefonul sa se deblocheze singur. Mai poate apela totuși numărul de urgenta 112.

Laura_cio
Senior
Se apelează deoarece nu este blocat atunci când îl pui in buzunar. Trebuie sa îl setezi pe blocare automata cu un număr mic de secunde, iar deblocarea sa se facă prin cod, amprenta.

Romeo_
Senior certificat
Blocheaza displayul!

Ciucuras
Cunoscător certificat
Pentru siguranta, ar trebui sa pui parola pe telefon si de blocare automata in caz de neutilizare dupa un anumit timp. Daca nu ai blocat telefonul si il pui in buzunar exista acest risc sa apeleze ultima persoana din lista de apeluri sau prima persoana din agenda.

Mădălin
Cunoscător certificat
Dezactivează modul cu mănușă și modifica apăsarea scurta la 0.5 ms sau mai mare

Anonim
Neaplicabil
Știu că telefoanele mai noi, cu Android, au o funcție de protecție față de apelarea accidentală. Nu știu ce telefon ai dar dacă e cât de cât nou ar trebui să aibă această funcție.

Vio73
#StarMember
Cam toate au așa ceva.

Razvan
#StarMember
Poate ai probleme cu senzorul de proximitate și nu îți mai blochează automat ecranul telefonului, acesta din urma rămâne activ și în buzunar, poate forma orice număr la întâmplare și te poți trezi cu costuri excesive la numere cu suprataxa.

Jay
Campion certificat
Eu cred ca pentru ca nu este blocat.. Am avut un Samsung chat 357 pe care l-am folosit fix 2 zile.. si m-am intors la vechitura mea, pana am reusit sa iau alt telefon.. Avea tastatura qwerty.. si suna la 112.. prima zi a fost cuminte, a doua zi cand l-am auzit din geanta am zis ca mi se pare... si cand a sunat inca o data, dupa ce l-am gabat inapoi.. mi-am cerut scuze de la persoana care a raspuns si am renuntat la telefon.. Intotdeauna blochez telefonul inainte de a-l indesa prin genti sau buzunare...

imch
Cunoscător certificat
Pot sa te intreb ce telefon e? E posibil sa fie unul care sa aiba probleme cunoscute si sa te poata ajuta cineva. Asa cum au spus si ceilalti colegi din comunitate, blocarea ecranului si a tastaturii e cea mai evidenta solutie. Dar pot fi si telefoane care o iau razna, drept pentru care o revenire la setarile din fabrica sau chiar o resoftare la un service autorizat. De aia te intreb: ce telefon e?

Vio73
#StarMember
Așa ar fi corect, să știm și ce telefon este.