anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot incarca fisiere mai mari de 4 GB in Orange Cloud?

StefanM
Junior
Salutare,
Cum pot incarca fisiere mai mari de 4 GB in Orange Cloud? Am destule poze si arhive cu dimensiuni destul de mari si nu reusesc in niciun fel sa le incarc. Exista vreo metoda prin care as putea sa reusesc?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns!
1 Soluţie acceptată‚

Salut, StefanM! Din pacate, in aplicatia Orange Cloud poti incarca fisiere de pana la max. 2 GB. Mai multe informatii despre aceasta situatie poti gasi in Termeni si conditii Generale privind Serviciul Orange Cloud, aici https://www.orange.ro/orange-cloud/termeni-si-conditii-orange-cloud/

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

Salut, StefanM! Din pacate, in aplicatia Orange Cloud poti incarca fisiere de pana la max. 2 GB. Mai multe informatii despre aceasta situatie poti gasi in Termeni si conditii Generale privind Serviciul Orange Cloud, aici https://www.orange.ro/orange-cloud/termeni-si-conditii-orange-cloud/

FLo1
#StarMember
Draga Orange Assistant,Stefan te-a intrebat altceva. Cu sigurata o fi citit ca Cloud-ul Orange-ului are limita pe fisier la 2Gb, dar daca vrea mai mult, chiar nu STII sau NU VREI sau NU ITI PERMITE POLITICA sa faci alta reclama??? Nu e prima data cand dai raspunsuri incomplete si inutile.

FLo1
#StarMember
Stefane, voi fi scurt: vrei ceva mai bun? Exista storage si de 20 GB, cu cont gratuit. Deci nu transfer, ca din acelea sunt si mai multe. Daca tot insisti sa folosesti Orange Cloud, nu ai decat varianta fragmentarii fisierelor mai mari de 2Gb la maximum 2Gb cat are impusa orange limita. Fragmentarea o poti face ca pe vremuri, chiar cu un simplu program de arhivare. Revino pe topic pentru alte detalii suplimentare.

Ascary
Campion certificat
"...nu ai decat varianta fragmentarii fisierelor mai mari de 2Gb la maximum 2Gb" ??!!!

FLo1
#StarMember
@Ascary: ceva neclar? 🙂 Credeam ca stii raspunsul... 😉

Ascary
Campion certificat
Ma refeream la faptul ca GB e una si Gb e alta...dar stiu ca a fost doar o scapare 🙂

FLo1
#StarMember
Aia da.... păi tastatura pe telefon e mai incomodă la butonat. GB e peste tot. Apropo: varianta de cloud cât vrei tu de.... limitat: un share accesibil prin FTP de oriunde de pe glob, fie pe telefon sau laptop. Si e chiar simplu de configurat. Doar HDDul extern sa te țină...

Ascary
Campion certificat
Si Gb e corect,doar ca se refera la viteza. GB e la stocare. Da,ai dreptate,peste tot te ademenesc cu cloudul. La variante Premium se ofera si doua-trei luni gratuite. Eu am incarcat 80 GB odata,e adevarat ca a durat toata ziua uploadul :))

StefanM
Junior
La stocare m-am referit 🙂 Nu prea poti sa fragmentezi arhive mari si videoclipuri de zeci de GB. Am zis ca daca-mi cumpar Cloud Unlimited nu vor mai fi probleme, dar cred ca va trebui sa ma reorientez catre alta solutie de Cloud.

FLo1
#StarMember
@StefanM: Dupa cum ti-am spus, solutii de stocare pe durata nedeterminata si de mare capacitate cel mai simplu le rezolvi cu un server FTP. Accesibil de oriunde, de capacitatea pe care o doresti, fara obligatii si cu acces pe care il gestionezi singur, cum doresti. Restul solutiilor sunt mai mult de dimensiuni mici ale fisierelor (sub 2 GB) sau cloud-urile care accepta mari dimensiuni de fisiere sunt doar solutii temporare sau la un abonament lunar care (zic eu) nu renteaza.

DanielaH
Moderator

@FLo_1, răspunsul oferit de Orange Assistant este strict axat pe situație. Îți mulțumim că ai punctat și soluția de arhivare a documentelor. 

 

Aș vrea să menționez că în spatele lui "Orange Assistant" este o echipă de oameni profesioniști care se documentează de fiecare dată înainte să răspundă întrebărilor voastre. În cazul în care considerați că răspunsul este incomplet, vă rugăm să folosiți funcția de raportare. Ne ajută deasemenea să completați survey-urile pe care le facem aici în Comunitate pentru că răspunsurile voastre ne ajuta să ne îmbunătățim. Am deschis un prim chestionar odată cu badge-ul lunii octombrie (https://comunitate.orange.ro/questions/2474170-fiti-gata-pe-locuri-start-provocarii-lunii-octombrie) și vom avea periodic astfel de acțiuni la care vă rugăm să dați curs. În aceste survey-uri vă cerem, printre altele, și părerea despre echipa Comunității Orange și vă încurajăm să v-o exprimați sincer pentru că doar cu ajutorul și feedbackul vostru vom putea să fim mai buni. 

Mulțumim. 

StefanM
Junior
Multumesc pentru raspunsuri! Am renuntat la Orange Cloud pana la urma in schimbul unei alte solutii. Oricum viteza de download era destul de mica, unele fisiere nu le puteam vizualiza, si, pana la urma, cu ce ajuta spatiu nelimitat daca am limita de dimensiune pentru fisier?

Ascary
Campion certificat
Daniela stai linistita,stim ca intotdeauna in spatele nickname-ului Orange Assistant sau Orange Help e un intreg departament care interactioneaza cu abonatii (si nu numai) Orange. In 90% din problemele pe care le-am avut ,rezolvarea a venit de la aceasta echipa "undercover" :) In alta ordine de idei este absolut normal ca aceasta echipa sa nu promoveze si alte solutii care nu tin de Orange. Sigur,acest drept nu ne este ingradit si noua,membrilor obisnuiti ai comunitatii.

FLo1
#StarMember
@StefanM: Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine nevoilor tale, in limita tehnologiei si solutiilor existente. @DanielaH: Prea bine. Un raspuns mai amplu.... e in afara topicului. Am notat si voi lua aminte de cele mentionate.