anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot activa orange cloud fara cost suplimentar?

GJ07RSO
Începător
Exista posibilitatea de a avea orange cloud fara cost suplimentar?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Orange Cloud nu se mai oferă gratuit la abonamentele de telefonie curente. Orice modificare a abonamentului, duce la dezactivarea optiunii Orange Cloud incluse.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Salutare! ,,Cu Orange Cloud ai până la 25 GB spațiu de stocare gratuit, ca abonat Orange, și până la 10 GB dacă ai o cartelă Orange PrePay. În plus, dacă ai nevoie de și mai mult spațiu, poți activa contra cost opțiuni cu un spațiu de stocare de 25 GB sau chiar nelimitat." Detalii ai aici: https://www.orange.ro/orange-cloud/ Și găsești cele mai multe, în josul paginii. Baftă!

Razvan
#StarMember
Orange Cloud nu se mai oferă gratuit la abonamentele de telefonie curente. Orice modificare a abonamentului, duce la dezactivarea optiunii Orange Cloud incluse.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ca alternativa gratuita (in limita a 15GB) exista Google Drive. Pentru mai mult, la 10 lei pe luna ai 100 GB. Eu zic ca merita. Mai multe detalii aici: https://one.google.com/about/plans
Client Orange

GJ07RSO
Începător
Multimesc mult de tot pt raspunsuri

Anonim
Neaplicabil
As mai adauga si OneDrive pe lista, la 6.99 lei lunar ai 100 GB capacitate de stocare. 🙂 Eu il am de cativa ani.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Eu am avut niste neplaceri cu One Drive-ul mai demult (pe vremea cand se numea SkyDrive). Dadea tot felul de erori st*pide, cum e cea de mai jos. Si nu, nu era vorba de niciun fel de "unusual volume of traffic". Singurul lucru a fost sa ma loghez de pe mai multe device-uri. Adica...nu-i normal?! Doar n-o sa urci fisiere dintr-un singur loc intodeauna. Normal ca o sa intri si de pe telefon, si de pe PC, si din browser... Eh, lui Microsoft nu i-a placut chestia asta. Motiv pentru care, eu de atunci nu mai folosesc, si nu recomand serviciile de storage ale Microsoft. Si aparent nu sunt singurul: https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/troubles-with-onedrive/c0c3b283-fd93-479b-9ebe-3daf7d102e4f Dar da, e si asta o varianta. Poate nu cea mai buna totusi. :) E adevarat ca asta a fost acum mult timp. Poate s-a rezolvat intre timp problema asta. Dar spre deosebire de One Drive, cu Google n-am avut niciodata nicio problema. Deci...fiecare alege ce considera ca e mai ok pentru el.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Vreți un drive gratis??? "Home drive".... adică NAS-ul de acasă: gratis, la îndemână, volum de ordinul TB. Da, știu, nu e pentru oricine, dar dacă vrei și ai nevoie efortul este un succes. Merită. Ca să nu mai vorbesc că inregistrez video de pe DVR și am acces și la fișiere care nu le "plimb" zilnic cu mine.

Anonim
Neaplicabil
Nu stiam ca ai patit asa ceva cu OneDrive. Eu n-am avut probleme. 😄 Urmaresc insa sa-mi iau o stocare locala rapida si sa tin acolo fisierele... mi se pare mult mai privat asa.