anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cont orange inactiv

cristina_24
Junior
Mama mea are cont orange, care de 2 ani aproximativ, cand vrea sa intre in cont apare ca este cont inactiv. De ce apare asa si cum se poate rezolva?
10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Buna! Este posibil sa fi cerut cineva la un moment dat dezactivarea contului? A fost vreodata folosit acel cont? In mod normal, doar Orange face asta, la cererea clientului..

cristina_24
Junior
Nu imi amintesc, mereu cand a fost intr-un orange a fost cu mine si nu imi amintesc. La telefon nu cerut asa ceva sigur ca ea nu suna la orange. Dar cum se poate reactiva?

Jay
Campion certificat
Nu știu exact pasii pe care i-ai făcut cand ti-a arătat cont inactiv.. Ai un user și o parola, adica le știi și asa ai încercat?.. Daca asa ai încercat și n-a mers, eu as zice sa încerci apasand pe My Orange, apoi pe "Nu ai cont? Înregistrează-te".. Ar trebui să-ți ceara email, numar de telefon si sa setezi o parola, plus bifa pe cele pătrățele mici, cu termeni și condiții si declar ca am peste 16 ani.. Datele pe care le oferi nu trebuie sa fie deja asociate cu alt cont My Orange.. iar, pe numărul de telefon, se va trimite și un cod, pentru a se putea finaliza crearea contului..

cristina_24
Junior
Parola nu o mai stiu. Dar pt nr ei de telefon si adresa de mail este deja un cont si nu pot sa fac altul

Jay
Campion certificat
Daca ai incercat sa creezi un cont cu aceste date si nu te-a lăsat, dandu-ti mesaj ca deja exista, atunci încearcă prin "resetează"..

DanielaH
Moderator
@Cristina, ne vom interesa la colegii noștri și vom reveni. Poți posta aici, te rog, un screenshot cu mesajul în care apare cont inactiv? (ascunzând datele personale de autentificare).

FLo1
#StarMember
@cristina_24: numarul mamei tale pentru care este contul creat este pe abonament sau prepay? La prepay trebuie sa fie in perioada activa, altfel numarul apare ca "suspendat".

cristina_24
Junior
Este abonament

FLo1
#StarMember
Pentru abonament "neregulile" se rezolva doar cu operatorul de telefonie, adica Orange. Daca nu merge nici o varianta de recuperare (resetare) parola, atunci nu ai alta varianta. Ai incercat cu adresa de email, nu cu numarul de telefon aferenta contului?

DanielaH
Moderator
@Cristina, s-a rezolvat cu contul Orange inactiv? Este în regulă acum?