anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

cine ma suna

elfmed
Începător
cine ma suna
9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Salut! Sunt foarte multe topicuri pe acest subiect in comunitate.. Nu are cine sa-ti raspunda la intrebarea asta.. chiar daca ai fi spus despre ce numar este vorba.. Cel mult, se poate afla de peinternet din ce tara este.. Daca e numar foarte lung, de prin tari necunoscute este de recomandat sa nu suni inapoi, sa n-ai surprize.. altfel, raspunde si vei afla cine te suna.. Topicuri asemanatoare sau ajutatoare: https://comunitate.orange.ro/questions/2583560-ferim-apelurile-pirat-taxabile https://comunitate.orange.ro/questions/2486911-0359-353-147 https://comunitate.orange.ro/questions/2654124-aflu-suna-anumit-numar-telefon https://comunitate.orange.ro/questions/2543426-descoperi-suna-numar-privat https://comunitate.orange.ro/questions/2637172-suna-0748295958

Vio73
#StarMember
Am avut și eu probleme din astea, dar le-am blocat cât am putut. În rest, le-am ignorat. Dacă poți, te sfătuiesc s-o faci! Sigur, dacă sunt numere de telefon care nu te interesează!

Tina
Cunoscător certificat
Îți recomand aceasta soluție, pusă in practica de mine. Nici nu mai contează cine suna. https://comunitate.orange.ro/questions/2106728-blochez-intrarea-apel-numar-necunoscut-iphone

delfinas
#StarMember
Tu vrei sa stii cine te suna de pe un numar necunoscut sau vrei sa te sune cineva? 🙂 Dupa enunt, nici nu stiu daca e o intrebare. Detaliezi un pic?

FLo1
#StarMember
Da, ciudata formulare... vrei sa te sune cineva sau te-a sunat și nu știi cine este? Câteva detalii ar fi utile pentru a te putea ajuta.

FaraUnID
Campion certificat
Din seria ascultatorii intreaba: "cine ma suna" Radio Erevan raspunde: "Exact, cine te suna? Orice persoana care are numarul tau de telefon te poate suna!"

Anonim
Neaplicabil
Toate smartphone-urile moderne au opțiunea de a bloca numere necunoscute sau private.

Anca07
#StarMember
Elfmed, colegii ti-au oferit cateva idei ce ai putea sa faci. Poti sa ne spui exact ce s-a intamplat? Intrebarea ta este interpretabila si nu putem sa te ajutam foarte mult daca nu stim mai multe detalii.

Miha_Z
#StarMember
Buna @elfmed. Ai reusit sa descoperi cine te suna? Eu tind sa cred ca e posibil sa fi fost sunat de persoane rauvoitoare, cu scopul de ati genera costuri suplimentare. Mai nou am si eu problema aceasta dupa ce am sunat o ruda pe un prepay Orange, ea aflandu-se in Germania. Doua saptamani la rand am fost sunata de pe numere necunoscute cu prefix de Germania. Prima data am fost tentata sa raspund, dar stiind de aceasta metoda de inselatorie am verificat mai intai daca era ruda respectiva. Dupa cum banuisem nu avea nicio legatura cu acel apel si nici cu cele care au urmat. Am si eu o curiozitate...cum afla acele persoane in ce tara sunam, de ne intind aceste capcane???