anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce reprezintă update-ul pentru setările de rețea Orange de la versiunea 39 la 40.1?

Sosoinet
Începător
Am văzut recent pe iOS un update de networking settings pentru orange a trecut de la versiunea 39 la 40.1.
Nu găsesc nimic legat de asta și as dori sa știu la ce sa făcut upgrade.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Update-ul pentru setariile de retea de la versiunea 39 la 40.1 aduce imbunatatiri ale serviciului Ro-Alert.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Se poate sa fi fost un upgrade general, o îmbunătățire a serviciilor, poate a apelurilor vowifi sau VoLTE, pentru că era cineva aici în comunitate care spunea că este o problemă cu acele apeluri pe anumite dispozitive iOS....

Razvan
#StarMember
Poate se referă la noile funcții disponibile lansate odată cu tehnologia 5G și anume Number share. Zilele trecute, după un update pe Apple watch, spunea un utilizator că îi funcționează noile servicii.

alex_sc04
Junior entuziast
Poate e doar un upgrade de protocol pt pregatirea retelei 5G

Vio73
#StarMember
Orice ar fi, dacă s-a făcut un upgrade, înseamnă că se va produce o îmbunătățire a unor categorii de servicii.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Sosoinet, ‏‏‎ ‎ Conform Apple, actualizările configurărilor pentru operator permit operatorului de telefonie să actualizeze rețeaua operatorului și configurările aferente, pentru a îmbunătăți performanța și conectivitatea la rețeaua celulară. De asemenea, actualizările configurărilor pentru operator pot adăuga suport pentru caracteristici precum VoLTE sau Wi-Fi Calling. Pentru mai multe informații privind actualizările configurărilor pentru operator, contactează operatorul de telefonie. ‏‏‎ ‎ Cu alte cuvinte, acesta actualizare se asigura ca dispozitivul dvs. se conectează și comunică cu rețeaua de transport și cu oricare alte servicii conexe. ‏‏‎ ‎ Actualizările sunt utilizate în mare parte pentru a adăuga funcții noi sau pentru a îmbunătăți performanța. Acest lucru poate include adăugarea de asistență pentru actualizările efectuate la rețeaua unui operator mobil sau lansarea de noi funcționalități, cum ar fi voice-over-LTE, care promite să ofere apeluri vocale ce se aud mult mai bine. ‏‏‎ ‎ Actualizările pot fi de asemenea folosite pentru a remedia o problemă. De exemplu, o actualizare a operatorului a fost emisă după ce a fost găsit un bug pe iPhone 5s ce folosea cartela Verizon care a determinat ca telefonul să utilizeze date mobile în timp ce era conectat la o rețea Wi-Fi. ‏‏‎ ‎ O altă instanță în care poate apărea o actualizare a setărilor operatorului de transport este atunci când schimbați cartelele SIM. Să presupunem că ați folosit un iPhone deblocat în rețeaua Vodafone și decideți să treceți la Orange. IPhone-ul dvs. va trebui să își actualizeze setările operatorului de retea, astfel încât dispozitivul să funcționeze cu noul furnizor. Același lucru este valabil dacă călătoriți in afara și doriți să utilizați o cartelă SIM locală pentru a economisi bani. ‏‏‎ ‎ Actualizarea se poate întâmpla automat după introducerea noii cartele SIM. În caz contrar, puteți merge la "Setări -> General -> Despre" pentru a verifica manual. ‏‏‎ ‎ Întrucât aceste actualizări tind să aibă dimensiuni mai mici decât actualizările majore ale sistemului, procesul de actualizare ar trebui să fie mai rapid, deci nu trebuie să fiți deconectat de foarte mult timp. ‏‏‎ ‎ Aceste tipuri de actualizari se regasesc si pe device-urile cu Android, chiar eu am primit o astfel de actualizare pe telefonul meu Huawei Mate 20 Pro. ‏‏‎ ‎ Daca doresti sa afli ce s-a schimbat cu acest update, poti sa faci o solicitare in sectiunea Contact de pe site-ul www.orange.ro pentru a primi mai multe detalii. ‏‏‎ ‎ Sper ca ti-au fost de ajutor aceste informatii, iar daca ai si alte intrebari despre acest subiect le poti adresa aici. Numai bine!

Salut! Update-ul pentru setariile de retea de la versiunea 39 la 40.1 aduce imbunatatiri ale serviciului Ro-Alert.