anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cât rezistați fara telefon?

teacher_
#StarMember
La ultima întrebare, am văzut că aplicațiile fara care nu pot rezista fie și câteva ore cei care au răspuns sunt WhatsApp, Messenger de la Facebook, Mail, și aplicațiile de internet Banking. Revin cu o altă provocare, și vă întreb, cât ați rezistat cel mai mult fără să atingeți telefonul? In ce conditii, sau cu ce scop ați făcut asta?
31 Răspunsuri 31

Vio73
#StarMember
Chiar nu știu. Poate două-trei ore. Ideea este să fiu ocupat cu altceva și atunci nu mă mai gândesc. De când am intrat în Comunitate, parcă stau mult mai mult pe aici.

Razvan
#StarMember
Câteva ore pana la 1 zi, mai ales când am multe de făcut prin curte la țară, îl las de o parte și ma bucur de natura și lucrul în aer liber. Alta situație, a fost când am învățat, ca să nu mai fiu distras de el, îl închideam.

Jay
Campion certificat
N-am facut un test precis, dar, cred ca pot sa stau si o zi intrega.. pentru ca imi place sa citesc, sa privesc in jur.. Exceptie, daca suna, evident ca raspund.. Dar, sa caut eu ceva in mod special pentru ca nu m-as putea abtine.. cred ca pot sa stau mult si bine.. 🙂

Anca07
#StarMember
Este o intrebare la care toti raspundem pe moment, dar putini cred ca am si testat:) eu am stat mai bine de 8h fara telefon, si nu pentru ca am vrut, ci pentru ca l-am uitat acasa cand am plecat spre serviciu:))

Laura_cio
Senior
Minim 50 min, timp in care desfășor activitatea de predare nici măcar nu răspund la telefon.

teacher_
#StarMember
Bine Laura, așa toți suntem pusi dintr-o oarecare obligație in situația asta, poate unii mai mult de 50 de minute. Când am ore, eu îmi verific telefonul abia pe la 1. Eu mă refer și sa renunțăm de buna voie la tot ce înseamnă telefon, adică aplicații, noutăți, etc. Cel mai mult am rezistat o zi, de dimineata până seara, chiar daca am fost...ispitit:)) Ia zi, in vacanta, cat reziști fara telefon?

Cathy
Explorator entuziast
De nevoie am rezistat o zi intreaga pentru ca acolo unde ma aflam nu exista semnal .Abea mai intra la telefon in diverse colturi de casa dar de internet nici nu se punea problema.A fost o ocazie excelenta sa ne jucam cateva ore bune carti, table, remi.

Szabolcs
Explorator entuziast
Daca am treaba nici nu ma ating de telefon. Iar deobicei seara cand ajung acasa il mai butonez, restul ma joc cu copilu.

imch
Cunoscător certificat
Ce intrebare interesanta! Am stat o zi intreaga fara telefon, cumva fortata de imprejurari :-). Am stat si mai mult prin fel de fel de vacante si iesiri in natura. Pe masura ce trece timpul, insa, constat ca sunt din ce in ce mai dependenta de aparatelul asta si va trebui sa gasesc o cale sa fac o "cura de dezintoxicare" :-D.

Romeo_
Senior certificat
Am fost in concediu la mare si am stat si zile intregi fara telefon pt ca imi era frica sa nu mi-l fure pe plaja ;))) ,il lasam la incarcat si il uitam acasa de dimineata pana seara...deci se poate daca nu ai incotro sau capul e defect in cazul meu ;)))

imch
Cunoscător certificat
Auziti, mie mi se pare trist ca vorbim de "cat de mult timp rezistam". E ca si cand ne-am intreba cat de mult rezistam fara sa fumam sau mai stiu eu ce. Cand am devenit toti atat de convinsi de nocivitatea utilizarii tehnologiei? Sau a utilizarii ei in exces... A nu se intelege gresit, nu zic ca nu avem dreptate, doar ca in 10-15 ani a aparut aceasta noua adictie de care nimeni nu scapa se pare...

Ciucuras
Cunoscător certificat
In concediu stau fara telefon. Seara, inainte de culcare verific un pic telefonul dar in general prefer sa ma deconectez total de lumea reala. In viata de zi cu zi, verific telefonul destul de des, cam la o ora in timpul serviciului, iar seara in functie de cat sunt de ocupata, doar asa in treacat.

teacher_
#StarMember
@imch, statisticile spun că în medie, un om petrece 4-5 ore pe telefon pe zi. Mai mult decât fumatul, care ia cam 3 ore pe zi. Deci telefonul este pe cat de util, pe atât de nociv. Îmi pare rău că spun asta, dar trebuie să fii erou să reziști fara telefon mai mult de 2 zile, adică să îl ții închis în permanență.

Din 7 zile pe saptamana adunate o zi o stau pe telefon si 6 zile fara telefon nu prea am timp de telefon