anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Au disparut 500 € din contul meu My Orange

Ionel_T_
Începător
Dacă am avut 500 € in contul My Orange, cum fac să i recuperez? Au dispărut...
9 Răspunsuri 9

Abonat
Explorator entuziast
1. Erau banii tăi? - Dacă da... sună la Serviciul Clienți Luni-Vineri 8:00-20:00 la numărul scurt 300 sau 0374.300.300 (tarif normal) - 2. Dacă nu erau banii tăi, atunci nu suna nicăieri și lasă-te de prostii 🙂

Ionel_T_
Începător
Mulțumesc frumos pentru sprijin, am să sun maine la Relații cu Clienții.

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ți-au dispărut banii din My Orange, le poți scrie inclusiv din My Orange, secțiunea Contact/ Contactează-ne. Succes!

Neaplicabil
Poți reîncărca cartela prepay cu credit între 4 și 200 euro, tu cum ai reușit cu 500? Apoi care a fost motivația acestui gest?

Anonim
Neaplicabil
Pai ce e mare mirare, parca nu poti reincarca de mai multe ori. 200 euro e limita per tranzactie.

FaraUnID
Campion certificat
Si totusi, sa tii 500 euro (daca informatiile sunt autentice) intr-un cont prepay Orange, din punctul meu de vedere este una din cele mai proaste investitii, ever!

Anonim
Neaplicabil
Evident... nu te contrazic aici, clar nu e o idee deloc buna. Te poti trezi si cu numarul furat si tot creditul disparut.

Ionel_T_
Începător
Salutare tuturor, eu nu am depus in cont acestă sumă, presupun ca a fost ceva bonus, dar cum au apărut așa au dispărut după o logare din nou. De aceea înainte de o nouă logare am făcut o captură de ecran să întreb comunitatea orange legat de aceasta. Vă mulțumesc pentru păreri. Oricum nu cred că Orange face greșeli,cu alte cuvinte a fost o eroare. Eu m am gândit ca reincarcand lună de lună s a adunat acea sumă.

DanielaH
Moderator
@Ionel T., cu siguranță în situația semnalată de tine a fost vorba de o eroare de afișare. Am transmis mai departe colegilor noștri pentru verificare/ corectare. Mulțumim pentru postare și feedback. Te mai așteptăm în Comunitate.