anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicația Sănătate Redmi 9

Neaplicabil
Această aplicație apare în lunga listă din aplicații în telefon .
Ceva nu știu, și apelez la comunitatea noastră de aici .
Well, nu reușesc să îi fac un shortcut pe display, nu pot sau nu știu să o folosesc, nici macar sa o pornesc .
E pentru prima dată la un telefon nou când efectiv sunt gen curca in craci .
Văd că sunt totuși multe aplicații în lista aceea, vreo 300 și ceva .
E o aplicație pentru sănătatea omului bănuiesc, pentru că e o pictogramă cu un cord uman .
Mai e ceva și despre sănătatea telefon probabil, o alta aplicație, cu device health, aia nu mă interesează, ci aceasta despre care vă spun doar aici .
Mulțumesc anticipat .
1 Soluţie acceptată‚

TheSpecialist
Maestru
Poți sa faci o simulare, instalezi Mi Fit aplicația cu care rulează bratarile Mi Band de la Xiomi și vezi dacă se activează și aplicația respectiva, măcar cât sa îți ceara sa conectezi brățara.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

TheSpecialist
Maestru
Salut! Aplicațiile despre care menționezi, seamănă foarte mult cu cele de pe Huawei. Într-adevăr, nici eu nu pot sa le fac shortcut pe ecranul principal, pot doar sa le mut cu totul acolo, nu știu exact de ce se întâmplă asta. Opțiunile pt ele sunt destul de limitate. Când dau click pe ea însă, se deschid o serie de parametri (puls, nr de pași, opțiuni de antrenamente, precum și meniul de conectare cu un Smartwatch). Eu o folosesc cel mai des împreună cu ceasul pt monitorizare (heart rate, pași, ore de somn, etc). Ceea ce ma intriga însă este faptul ca ai spus ca telefonul este nou și are in el deja peste 300 de aplicații . Eu am în telefon 136 de aplicații, număr care include și aplicațiile native ale sistemului și deja mi se par prea multe. Dar am tot instalat în 2 ani de zile...vreo 54 mai exact. Vezi nu cumva sa fie vreun bug de sistem sau aplicația sa nu fie oprita din setări. Unele aplicatii, dacă sunt oprite forțat din Setări, nu le dispare pictograma din meniu, dar nu mai pot fi accesate.

Neaplicabil
Nu are pictogramă și nu reușesc să îi fac una. Cred că aplicații se numesc, se deschid când intru in meniul aplicații telefon . O mulțime de aiureli care apar nefolosite niciodată, specific telefoanelor Xiaomi . Am intrat în permisiuni și am dat un ok pentru telefon, însă nimic nu am rezolvat cu asta . E doar in acea listă lungă și atât .

Neaplicabil
Adică asta de mai sus .

TheSpecialist
Maestru
Hm.... Înseamă ca e genul de aplicație care devine utilizabila împreună cu un dispozitiv. De exemplu, conectezi un Smartwatch sau o bratare fitness care vine cu o aplicație proprie, de obicei, și atunci vei avea acces și la funcțiile aplicației despre care vorbim. Posibil telefonul sa nu poată citi toate datele biometrice de care îți vorbeam anterior, dar are preinstalata aplicația pt cazul în care atașezi un gadget care știe sa facă asta.

Neaplicabil
E posibil .Îl am doar de 23 de zile telefonul și îl mai descopăr încă, nu sunt familiarizat deplin cu el . E mai stufos decât precedentele Redmi note 5 și Redmi 7 pe care le înlocuiește . Și alea aveau tot felul de bălării la meniu dar le dădusem de capăt . Mulțumesc, pare cel mai plauzibil motiv până acum ăsta . Pe Google atât am gasit, mai se plângea un utilizator de chestia asta la un rewiew dar nu răspundea nimeni .

TheSpecialist
Maestru
Poți sa faci o simulare, instalezi Mi Fit aplicația cu care rulează bratarile Mi Band de la Xiomi și vezi dacă se activează și aplicația respectiva, măcar cât sa îți ceara sa conectezi brățara.

Neaplicabil
Ai dreptate .Am instalat. Mi fit, pentru că asta apare când cauți mi band in magazin play, și acolo cere dispozitive, banda, cantar, pantofi inteligenți( fără glumă, cred că există și așa ceva, probabil cu ceva senzori care măsoară distanța mers și alergare). Are și contor de pași incorporat, mie îmi indica sa fac musai 8000 zilnic după ce am introdus greutatea și înălțimea plus vârstă, e fain . Mulțumesc mult . Asta e soluția, zic acum și eu cu aceasta aplicație .

TheSpecialist
Maestru
Bine ca ai lămurit misterul. Trebuia sa meargă cumva, numai ca, chinezii ăștia câteodată sunt mai încâlciti, trebuie sa "sapi" pana îți dai seama ce au vrut sa facă.

Razvan
#StarMember
@noah și nu îți contorizează niciun pas, aceeași aplicație este și pe Huawei, chiar dacă nu am brățară, aplicația îmi numără zilnic, nr de pași.