anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

apelat de +40(374)747 212

CRD
Junior

astazi m-a sunat un numarul +40(374) 747 212 cred ca este un numar fix, dar nu stiu cine m-a sunat, daca aveti idee daca e numar de contact sau ceva, cand dau sa il sun linie ocupata de 2 ore.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut din nou!

Ne cerem scuze pentru răspunsul anterior și vă mulțumim pentru înțelegere.

Numărul este de la Orange și aparține unui departament de achiziții/ ofertare. Este folosit de către un "dialer", împreună cu alte numere de aceeași formă (03747472xx).

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Anonim
Neaplicabil

De obicei de către aceste numere poți fi doar sunat însă nu poți suna înapoi.

Pare un număr de telesales poate de la Orange sau poate de la un operator Orange daca ai făcut o sesizare sau ai cerut sa fii sunata.

Multumesc! Nu am cerut..

Pololică
#StarMember

Numarul pare sa fie din centrala Orange (apartine de retea, dar de confirmat daca este al vreunui departament Orange). Cel mai probabil a fost de la fidelizare daca numarul suna ocupat (centrala telefonica nu accepta apeluri de intrare, ci doar de iesire).

Salut,

Am aflat de la colegii nostri ca numarul +40(374)747 212 nu ne apartine.

Anonim
Neaplicabil

Nu vă aparține și puteți confirmă că nu este un reprezentant Orange (agent vânzări telesales)

Bună ziua! Am fost sunat din nou și mi s-a prezentat o oferta. Și anume de a intocmi un abonament pentru doar 15 RON/luna cu aceleași beneficii de astfel dacă doresc și TV + internet pentru încă 20.

Mi-au cerut nume,prenume CNP și adresa și au spus ca în 3 ore mi se va confirma activarea iar în câteva zile voi primi și contractul acasă. Este reala oferta? Solicita Orange direct sau prin parteneri date pentru o astfel de oferta? Mulțumesc!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Eu nu mai inteleg nimic... Numarul nu este al Orange dar se fac oferte in numele Orange? Sau este scam?

Client Orange

Salut, @CRD!

Ne poți trimite, te rog, în mesaj privat numărul de telefon pe care ai fost apelat? Mulțumim!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu cred că este de la Orange, pentru că mai sună din când în când să vină cu noi oferte. Și pe mine m-au sunat de la un număr asemănător luna aceasta. Oricum, de la orice ar fi, cu siguranță revin.

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Conform informatiilor de aici, ai fost contactat de departamentul Ofertare al Orange. Daca esti interesat de un abonament sau o alta oferta, cred ca poti sa raspunzi. Daca nu, macar stii cine te-a sunat. 🙂

Client Orange

Acela e cu 474 - deci nu sunt ei. Multumesc! Si nu am abonament ca sa fiu sunat ptr oferte.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Numarul este 0374 747 212. E acelasi cu cel postat de tine mai sus. Stiu ca sunt multi de 7 si multi de 4 acolo, si ca nu are toate parantezele, dar e acelasi numar. 🙂

De asemenea, nu e obligatoriu sa ai abonament. Sunt sunati inclusiv clientii prepay. Tocmai in incercarea de a le face o oferta de abonament.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Faptul că nu ai un abonament este un motiv in plus de fi sunat.

Abonamentele = Comisioane

@Anonim : "Ofertarea" nu apelează aleator numerele din rețea, cu atât mai mult pe cele PPY, la care nici nu există o evidență cu NUME, CNP, ADRESĂ....La cei deja cu cel puțin un abonament este altceva. Însă la cei cu exclusiv PPY apelarea de către Ofertare se face doar la.... solicitare expresă.