anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde găsesc factura pentru serviciul tv fost telekom?

sophia03
Junior

Bună seara.

Cine știe unde găsesc factura pt serviciu tv fost telekom?

Am cont Orange dar îmi apare nr de telefon ce l am avut pana în 2016 pt ca l am portat la Vodafone. Cand introduc codul abonatului îmi spune ca adresa de e mail și nr de telefon sunt deja folosite la acest cod de abonat dar eu nu găsesc nimic legat de factura emisa. Primesc mesaje pe numărul de telefon cu un link dar când întru sa l acceses ma pune sa instalez aplicația.Instalez aplicația și nu ma mai lasa sa folosesc link ul. Nu știu dacă m am facut inteleasa. Ideea e ca nu știu unde pot vedea factura emisa. Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.

9 Răspunsuri 9

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Buna Sophia,

Trebuie facut cont separat (poti folosi aceeasi adresa de mail, dar parola trebuie sa fie diferita) pentru serviciile Telekom (acum Orange Romania Communications).

Actualizeaza aplicatia My Orange si vezi daca te ajuta screenshot-urile de mai jos.

arsradu_0-1688368123070.png

arsradu_2-1688368138751.png

 Dupa ce ti-ai facut cont, trecerea se face usor si fara delogare din aplicatia My Orange cu un click pe icoana portocalie din dreapta sus (aceeasi sectiune in care ai intrat ca sa adaugi contul).

Ulterior, factura o vei gasi in sectiunea Facturi din aplicatie.

Daca intampini dificultati, scrie aici si incercam sa te ajutam mai departe. 🙂

Client Orange

Bună.Multumesc din suflet.Acuma încerc.O zi magica

Scuze. Dar unde îmi pot face noul cont?Am încercat dar când introduc adresa de e mail îmi zice ca exista deja cont cu adresa respectiva🥺🥺

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ai incercat cumva si cu alta parola (pentru contul nou)? Daca da, si tot nu merge (cu toate ca, din cate stiu, ar fi trebuit sa mearga), incearca eventual cu alta adresa de email.

Acum am observat ca noua versiune a aplicatiei nu mai are optiune de inregistrare cont nou... Nu prea inteleg de ce a fost scoasa optiunea respectiva. Dar ideea e ca, daca nu ai deja un cont, nu poti nici sa-l adaugi.

Deci, inainte de toate, vezi daca te ajuta pasii de aici pentru crearea unui cont nou pentru acele servicii.

Sau click aici pentru acces direct la pagina de inregistrare.

Client Orange

Am încercat și mi am făcut acum cont cu un alt nr de telefon și o alta adresa ca pe cele vechi nu ma lasa sa le folosesc.

Am deschis nou cont și îmi arata cala cel vechi.Doar detalii despre cartela.Probabil ca undeva gresesc😢😢😢

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Pai...daca nu ai servicii de voce de la Telekom, nu cred ca trebuie sa adaugi nr de telefon. Adaugarea serviciilor cand ai doar Internet si TV se face pe baza unui cod de client.

Ai aici un tutorial video. Singura problema e ca nu e pe aplicatia noua. Deci...trebuie un pic adaptat. Vezi daca te ajuta asa.

Iar pentru a afla codul de abonat, ai aici un alt tutorial care sa te ajute.

Client Orange

Bună.De la telekom mai am televiziunea pt ca ne am mutat din tara acum 5 ani și nu mai am nevoie de celelalte 2 servicii.Emiterea facturilor au loc pe nr de telefon romanesc ce l am .Ideea e ca nr ce l am pana în 2016 a fost pe Orange după l am portat la Vodafone.Contul ce l am pe my orange e făcut cu acel nr și adresa de e-mail la care e legat codul de abonat Telekom.Cand întru pe cont îmi apar doar date despre cartela avuta la ei dar nimic de făcură telekom.Cand dau sa mi fac cont my orange fix și bag codul de abonat îmi spune ca exista cont pt acel cod de abonat.Nu reușesc sa I dau de capăt.Poate au sa ma ajute ei pt ca le am trimis un email.Iti mulțumesc pt ajutor

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Aha.. Am inteles acum. Ai incercat cumva si sa adaugi serviciile fixe pe contul existent....? Practic, din contul curent, in aplicatia My Orange, te duci la Altele > Alege Serviciu > TV/Internet, si adaugi acolo (click pe + in coltul din dreapta jos). Scuze daca ai incercat deja asta. Probabil ca mi-a scapat mie.

Client Orange

Am încercat toate variantele.Nimic nu merge.Asa le mai place ăstora de la Orange sa ne complice viata cu politica lor și aplicații de tot rahatu..Te fac sa ti bagi picioarele în serviciile lor