anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate inregistra un abonament nou la 0219890?

Khristy36
Junior entuziast

Pe data de 26 Iunie la ora 9.40 sun la nr 0219890 pentru a-mi face un abonament, anticipat trecand nr din yoxo la cartela.Intru in legatura cu Dl Marian Nedelea, imi cere toate datele si adresa de mail, si imi spune ca in maxim 5 zile va veni curierul cu contractul.Azi merg intr-un magazin orange, si intreb de contract.Stupoare, nu exista cerere pt abonament, si sa iau legatura la nr 300, ori la 0219890.Le-am sugerat sa asculte convorbirea, si nu exista asa ceva.Dar cei de la 300 foarte amabili sa inregistreze o noua cerere de ab la noul ab de 8.8 euro. Si asa am ramas pe cartela.Mi-a inregistrat o sesizare.

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îmi pare rău pentru situația extrem de neplăcută.  Se poate înregistra, asta este clar, dar serviciile sunt externalizare și întotdeauna trebuie să ceri un număr de înregistrare la chestii din astea. Cu siguranță o să mai fie ocazii și atunci aplici direct din Magazinul online pentru un abonament care îți place! 

Succes!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Poate e un semn ca nu trebuie sa-ti faci abonament. 🙂 Din punctul meu de vedere, Prepay-ul este cea mai buna solutie. Dar binenteles ca sunt subiectiv. 😄

Client Orange