anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Predare echipament OROC pe cheltuiala mea

Blue12
Senior

Buna ziua. Am depus o cerere de reziliere pentru televiziunea OROC acum 30 de zile. Am 5 zile la dispozitie sa predau echipamentele intr-un magazin Orange, dar... cand m-am dus ca sa le predau angajatii mi-au spus ca ei nu pot sa le primeasca, fiindca sunt Orange. Eu trebuie sa le predau catre fostul Telekom, de aceea mi-au dat o adresa catre care sa le livrez prin curier, pe cheltuiala mea personala, desi lor le trebuiesc aceste echipamente si ei se vor folosi de ele in continuare. Ce parere aveti?

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Una normala: predarea se face catre cel care ti le-a furnizat.

Legat de pretul predarii (adica prin curier): cand trimiti un produs in service (in garantie) producatorul suporta cheltuiala (si de la tine catre service, dar si invers, de la service catre tine). In contract cum zice ca se face predarea echipamentelor (in contractul cu Telekom, dar si in notificarea de preluare a aparaturii aflate in custodie)?

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Esti pornit si nu ajungem la niciun consens. Ai varianta sa faci pe cheltuiala ta ce consideri ca nu este nevoie s-o faci si ii dai in judecata si iti recuperezi banii. Eu am stat 2 saptamani sa trimita curier unde trebuie (si au trimis de doua ori curier, ca sa ne intelegem). Eu am pus mana pe telefon sa intreb cum vor aparatul (era un router pentru internet fix): trimit eu (sunt client Fan Courier, exact curierul prin care sunt trimise echipamentele la clienti) sau trimit ei unul? Raspunsul a fost: trimitem noi [Orange]. Si am asteptat pana a venit curierul.

Legat de Romtelecom: a fost cumparat de Telekom si vandut mai departe la Orange. As vrea sa vad cum predai echipamentele la Romtelecom...

Hi
Junior entuziast

Legat de ultimile 5 rânduri care lea-ți scris..... Ca romtelecom a dat la telecom de la telecom la Orange etc......... Răspunsul meu este ca: ASTA NU ESTE PROBLEMA MEA CE COMBINAȚII AU FĂCUT FIRMELE ÎNTRE ELE. Respect cu strictețe contractul care l-am semnat restul e can can.Contrctul vorbește la drepturi și obligații. 

Vio73
#StarMember

E bine, dar tot vei avea de plată, dacă nu le predai unde trebuie, din păcate. Mai sunt unii care plâng și după Ceaușescu! Și ăla nu se mai întoarce! Desigur, eu glumeam!

Hi
Junior entuziast

Dacă respecți contractul și clauzele stipulate în contract și aici ma refer la contractul semnat cu Romtelecom eu la ei am semnat și știu ce am semnat, aia respect cu strictețe Dacă Orange spune sa le predau personal  aparatura la sediu sau curier nici nu ma ridic din pat atâta timp cât nu am nici un contract semnat cu ei, sau: alte clauze adăugate la contract(romtelecom vs Orange) primite,citite, semnate de către mine.cu exemplar la mine și exemplar la ei Atâta timp cât nu exista asa ceva la revedere!!! Respect doar ceea ce am semnat și unde am semnat  restul e apa de ploaie, Nu am semnat nimic de la Orange dacă se semna un act adițional la contract adică contractul cum este făcut la rom telecom și venea Orange când a preluat cu un act adițional la contract în care sa explice politicile lor ca și firma și trebuia sa semnez acel act atunci DA Trebuia sa dansez cum îmi cântă Orange dar pană la proba contrarie dansez cum canta și cântă romtelecom ca tare bine mai canta. Când au preluat Orange au stricat tot

Blue12
Senior

Poate @DanielaH ma poate indruma?

@Blue12, s-a rezolvat/ clarificat situația?

Da, va multumesc pentru ajutor. Echipamentele au ajuns la depozit, iar acesta trebuie sa confirme catre Orange acest lucru in cateva zile. Totul e in regula.

Vio73
#StarMember

Eu cred că vor vedea care este treaba, iar dacă sunt pe drum, nu văd o problemă!

Blue12
Senior

Tocmai s-a reziliat contractul. Livrarea echipamentelor a fost confirmata. Va multumesc tuturor pentru ajutor.

DanielaH
Moderator

@Blue12, mulțumim mult pentru confirmare și ne bucurăm că s-a rezolvat.

Te mai așteptăm în Comunitate.