anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Diferente Orange- Orange Comunication

Petru3
Junior

Exista diferente de acoperire si calitate semnal intre Orange si Orange Comunication?

1 Soluţie acceptată‚

vladut12am
Cunoscător certificat

Bun venit în comunitate!

Din punct de vedere al intensității semnalului, nu există vreo diferență între OROC și ORO.

Cu alte cuvinte, OROC folosește aceeași infrastructură de rețea mobilă ca ORO. 

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Plăteam autobuzul cel mai des cu sms-ul si taxarea… (fac naveta constanta - fetesti si digi o treime din drum nu are semnal) dar sunt alternative de plata… pe mine ma roade exclusiv semnalul …(am mai avut in trecut portat in orange si a fost genial dar apoi m-am calicit si am mutat toate serviciile Telecom pe digi, mai ales si din comoditate iar in Cta era totul Ok si ptr familia mea dar acum cu naveta…)

Blue12
Senior

Totusi, cum ai reusit sa te portezi la minunea asta de Orange Communication, care e struto-camila imaginara Telekom+Orange?

Ai sunat la 0219890? Sa stii ca astia sunt OROC, nu Orange

Pai astia de pe online te lasă sa te înscrii cu numărul la ofertele lor. Si mi s-a parut buna oferta de 50% la fun 11.

Diferența de preț nu mare fata de ce am acum si experienta plăcută din trecut, am zis hai sa încerc sa ma portez.

Am lăsat numărul in online, a doua zi ma suna. Negociez cu rep-ul, toate bune si frumoase. Menționează la un moment dat ca nu o sa am esim la oroc (dar asta nu era un must have ptr mine) si sincer nici nu mi-a ridicat vreun semn de intrebare, nu prea am auzit oroc prea des in conversatie.

la final de discuție toti fericiti. Vineri seara imi apare iar oroc in mailul care imi zicea ca vine cartela. Si atunci am zis dar ce înseamnă oroc. Si am căutat si m-a izbit… fosta retea telekom, deci eram plin de nervi vineri noaptea ca mârlanii de la orange nu au specificat asta in online, fata aia nu are nici o vina…

Am sunat azi sa anuleze cererea dar am fost sfătuit sa astept portarea si daca tot sunt hotărât am 14 zile sa renunț… si am decis sa astept portarea in oroc si apoi sa iau o decizie. Am obs cazuri in care se pierd numere din  cauza portarilor păguboase..

Dap...

Ti-ai lasat numarul sa te sune ei. Deci cei de la OROC. Tot ce e cu lasat de numere sau sunat, se face la 0219890. De la acest numar te-au sunat, cel mai probabil. Deci OROC.

Legat de semnal nu-ti face griji. Peste tot pe unde are Orange are si OROC, fiindca au aceleasi antene

Da, numarul asta e... dar n-aveam de unde sa stiu. Doamne ajuta sa fie la fel semnalul sa nu fie nevoie iar de negociere cu ei, cu portare... reusisem sa imi pastreze oferta de 50% pe toata perioada contractului de 2 ani de zile, desi pe net arata doar 1 an. Dar stii cum e cu pacala...

Uita-te in contract si vezi daca apare acolo cum ca ai reducere pe 24 de luni. Pe a doua sau a treia pagina a contractului trebuie sa iti apara, Promo1, Promo2, si fiecare "promo" ce inseamna. La abonamentul meu, apare "Promo1: 50% reducere la taxa lunara a abonamentului, lunar, pe o perioada de 12 luni". 

De spus si eu pot sa spun multe, conteaza ce e in contract. Eu am avut 3 cereri de portare nereusite, in urma carora din aprilie pana in iulie am ramas blocat intre OROC si Orange, platind facturi pe acelasi numar la doi furnizori. Numai dupa scandalul de pe lume am reusit s-o scot la capat, si dupa ce am stat 2 zile fara semnal si fara numere.

De ce iti povestesc asta? Ca sa stii ca la inceputul acestor portari mi s-a promis abonament cu Roaming, Fun8 redus la 6 euro, mi s-a si trimis poza din sistem cum imi configureaza acest abonament. Si ce crezi, am avut roaming??? Nici farama.

Ce apare in contract asa este. Si eu tot nu m-am lecuit, fiindca reiau din nou portarea catre Orange din OROC, datorita acelui Fun11 redus.

Despre OROC pot sa iti spun ca sunt aceiasi ca Telekom-ul Fix, acelasi personal. Eu nu am avut probleme nici cu amabilitatea, nici cu rezolvarea solutiilor la ei. Din 2009 pana la balada cu portarile, o singura data am sunat la Telekom, din cauza unui deranjament. OROC tot Telekomul acela de care vorbesc eu e, doar ca are semnal de pe antenele Orange, deci ca acoperire sunt 100% la fel. Ca bun simt, ti-i recomand pe cei de la OROC fata de Orange.

Multumesc de grija. Da am obs si cazul tău si de aceea am zis sa las sa curgă totusi portarea si sa le dau o șansa. 

Într-adevăr, personalul oroc a fost foarte Ok. N-am ce sa le reproșez. Doar politicii orange care nu anunta din start către cine sunt dedicate acele oferte. (Umbla oleaca cu  cioara vopsita)

Dacă am calitate la semnal voi păstra fara dar si poate abonamentul indiferent de numele lor. mai ales ca urmează fuziunea in cateva luni si poate e doar temporar.

azi am primit contractul si l-am verificat si exista oferta promoționala reducere 50% din prețul abonamentului pe perioada minima contractuala care este definita in prima pagina ca 24 de luni. Si Bonus 5G+ nelimitat pe perioada păstrării abonamentului.