anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista puncte thank you in Orange Comunication?

SirbuGeorge
Junior
 
1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut George,

Din pacate, punctele OTY nu se aloca pentru abonamentele OROC.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember

Salut George,

Din pacate, punctele OTY nu se aloca pentru abonamentele OROC.

Client Orange

As dori sa mi se scrie pe abonament ALT ORANGE  și sa nu mi se spună ca as avea vreo legătură cu aceasta companie...nu se poate ca în cazul unei companii unii sa beneficieze de ceva iar ceilalți nu???? Cât timp va mai dura aceasta bătaie de joc???

Telekom nu a oferit puncte Thank You (sau altfel de puncte), din cate stiu. Deci...fara o trecere la Orange Romania (fara Communications), nu prea ai de unde sa ai puncte Thank You.

Banuiesc ca in momentul in care fuziunea intre ORO si OROC va fi completa, se va produce si o aliniere a abonamentelor si a beneficiilor. Pana atunci...sunt inca diferite.

Client Orange

Din păcate, așa este. Doar că aici e vorba de lucruri mai complexe, cum ar fi faptul că este acționar și statul român într-o măsură importantă. Toți așteptăm cu interes integrarea OROC în ORO, pentru a beneficia de aceleași grile tv, de toate facilitățile, etc.

a trecut aproape 1 an de la preluare...când se vor unifica cu adevărat???

Da, a trecut un an de la inchipuita preluare. De fapt, tot ce s-a preluat este doar numele "Telekom Romania Comunications" inlocuit cu "Orange Romania Comunications". In rest, a ramas aceeasi companie. A, era sa uit: acum OROC ofera abonamente cu aceeasi denumire ca Orange (fun, smart etc). Tot ce tine de reduceri, oferte, servicii si fidelizare este destinat doar pentru Orange, clientii OROC sunt in bula lor, undeva, plutind in spatiu. Eu, personal, de-abia astept mult promisa fuziune, care sper sa si aiba loc.

N-as sti sa-ti spun. In afara de management-ul Orange, nu stiu daca poate sa ofere cineva un rapuns concret la intrebarea asta. Dar da, cu toate ca nu sunt client OROC, inteleg nemultumirea celor care sunt si se simt lasati de-o parte. Inclusi dar exclusi, in acelasi timp.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Deocamdată nu, poate pe viitor sau și mai sigur, după integrarea în Orange Romania.

Baftă!