anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Repunere servicii tv+net dupa plata facturii prin bt pay

Mihai070
Junior
Salut, am o întrebare, acum 2 3 zile am uitat sa plătesc factura la Orange (tv+net) și am plătit o ieri seara în jurul orelor 21-22 prin aplicația bt pay, cât timp le ia sa pună serviciile înapoi?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut, Mihai! Pentru a urgenta reconectarea, transmite dovada de plată scanată sau fotografiată la adresa de e-mail plati@orange.ro; menționează acolo și codul de abonat sau numărul de telefon.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că trebuie să-i contactezi prin Chat Djingo sau prin altă metodă și să le trimiți dovada plății, ca să urgentezi cumva. Altfel, posibil să mai întârzie!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator
Salut, Mihai! Pentru a urgenta reconectarea, transmite dovada de plată scanată sau fotografiată la adresa de e-mail plati@orange.ro; menționează acolo și codul de abonat sau numărul de telefon.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

DanielaH
Moderator
@Mihai070, s-au reconectat serviciile?

Mihai070
Junior
Da, cum 2 zile pe la ora 16:10