anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

YouTube TV un serviciu pay-per-view posibil concurent pentru Amazon, Apple

FaraUnID
Campion certificat

Platforma YouTube îşi propune să plaseze serviciile de streaming într-un singur loc, după exemplul Apple şi Amazon.

 

În ultimele luni, YouTube a luat legătura cu numeroşi furnizori de streaming pentru a permite înregistrarea conţinutului acestora pe Youtube, potrivit engadget.com.

 

Deocamdată nu sunt cunoscute numele furnizorilor sau alte detalii despre procedură, însă doritorii vor putea să aibă acces, de exemplu, la platforma de streaming a Showtime.

 

Demersul ar putea transforma YouTube-ul într-o uriaşă platformă pentru vizionări online.

 

Este neclar cât ar câştiga YouTube de pe urma planului, însă s-ar asigura, astfel, că nu pierde mulţi utilizatori către alte platforme.

 

Serviciile de streaming interesate ar putea avea un canal special pe YouTube, unde accesul se va face în urma unor plăţi lunare sub formă de abonamente, potrivit Mediafax.

 

Cu alte cuvinte, YouTube va avea de câştigat în primul rând datorită notorietăţii sale şi va ajunge să fie un furnizor pentru alte platforme de streaming. Apoi, câştigurile vor veni şi din abonamentele vândute, dar şi prin convingerea oamenilor să se aboneze la alte servicii. Planul depinde de feedback-ul venit din partea clienţilor în condiţiile în care YouTube a mai încercat să introducă abonamente pentru servicii conexe şi în trecut şi a renunţat în noiembrie din lipsă de interes.

 

Sursa - https://www.descopera.ro/lumea-digitala/18846323-platforma-youtube-face-schimbari-majore

14 Răspunsuri 14

Vio73
#StarMember
Așteptăm cu interes noutățile, care vin din ce în ce mai multe și mai de interes. Mulțumim!

Ascary
Campion certificat
E o idee super dar cred ca pentru streamingul de filme sigur vor introduce un abonament. Daca pretul acestuia va fi mai mic,vor avea foarte multi clienti. Multumim de info.

Anonim
Neaplicabil
Prea multe servicii de streaming, mie îmi ajung Netflix și HBO Go. Folosesc și Kodi din când în când (care se bazează pe torenți, din ce știu eu). 🙂

Ascary
Campion certificat
Da,cam ilegal. Tot cu Kodi se face si IPTV-ul gratis :)) Eu sunt de acord sa fie cat mai multe servicii de streaming video. Unde-i concurență are de castigat clientul. Astfel poate mai scade si Netflixul ceva la pret. 60 de lei pe luna e un pic cam scump (la varianta full ma refer,aceea care o folosesc si eu) Daca Youtube ar prelua si pachete TV ar sparge piata. Adio cabluri si antene :)))

Anonim
Neaplicabil
Dacă era ilegal, Kodi nu ar exista pe Google Play, cred :)))

Ascary
Campion certificat

Kodi cu addons-urile IPTV. Orice redistribuire in afara canalelor legale,sunt ilegale 🙂

"Kodi boxes are legal. Users are able to buy a box, and watch free content.

But it becomes illegal when a box is used to stream subscription channels for free.

It is also illegal to buy or sell these modified devices which have become known as “fully-loaded” – a term that describes how the software has been altered to allow access to subscription-only channels."

https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/tech/2992997/kodi-box-legal-stream-uk/amp/

FaraUnID
Campion certificat
In trecut, Youtube a mai avut tentative de pay-per-view si a cam dat chix din simplu fapt ca desi are o notorietate de necontestat, consumatorul nu percepe Youtube ca fiind o platforma de VOD si pay-per-view veritabila su autentica. In mentalul colectiv accesezi youtube si vezi in trend pe Salam, Guta, Dani Mocanu, diferiti semianalfabeti care se cred vloggeri platiti pe sub masa sa pupe in 3 litere produsul X sau Y, sau tot felul de cocalari si pitzipoance care se ranesc incercand sa faca unele lucruri extrem de banale. Desi Youtube are o cota de piata si o valoare de brand uriasa, nu o sa poata concura niciodata cu servicii precum HBOGO, Amazon, Disney, Netflix. Asta si datorita faptului ca serviciile mai sus enumerate nu agreeaza ideea de a share-ui continutul propriu pe alte platforme. Spre exemplu Disney si-a retras continutul propriu de pe platformele concurenta odata cu lansarea Disney+ din motive cat se poate de corecte si care nu necesita alte comentarii.

Ascary
Campion certificat
Cum ar fi sa vedem un film sub sigla Netflix pe HBO GO :))) Disney il vad inca prezent pe Netflix si ma asteptam sa introduca Regatul de gheață 2,insa odata cu lansarea de anul trecut al lui Disney Plus nu cred ca vom vedea prea curand alte filme de la Disney. Smecheria mare a lui Disney este colaborarea cu National Geografic si aici cred ca vor atrage multi clienti.Sa speram ca ajunge cat de curand Disney + si in Romania.

Razvan
#StarMember
Și totuși poate YouTube va distribui conținut de pe Hbogo și Netflix, în felul acesta vei avea 3 platforme într-unul singur.

Vio73
#StarMember
Totul va veni la pachet și cu ceva prețuri pe măsură! De aplicații contracost, nu ducem lipsă nici acum!

Ascary
Campion certificat
Youtube ca si Whatsapp-ul au avut succes fiindca au fost si sunt gratuite. Daca insa se va pune o taxa pe continut atunci nu stiu cata lume se va inghesui sa plateasca. Om trai si om vedea.

FaraUnID
Campion certificat
Youtube a avut succes din simplu motiv ca a fost primul serviciu de acest gen disponbil la nivel mondial. La momentul lansarii Youtube, acesta nu avea concurent si din acest motiv a devenit rapid un gigant, iar cei de la Google au vazut in el o mina de aur si l-au achizitionat si integrat in pachetul de produse si servicii Google.

Ascary
Campion certificat
Google cumpara tot ce are succes apoi impacheteaza serviciul sau produsul si le vinde sub sigla proprie. Nu m-ar mira sa vad in curand si Facebookul cumparat de Google.

FaraUnID
Campion certificat
Daca pe poarta sau gardul celor de Google o sa apara un afis prin care se anunta faptul ca Facebook este de vanzare, de ce nu? Pe principiul sa vedem ce maruntis avem in buzunar si o sa-l cumparam "doar asa sa vedem cum e"......