anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme Dacia Duster connected by Orange

Jimi
Junior entuziast
Am cumpărat o Dacia Duster cu pachetul connected by Orange și, după două săptămâni, am primit prin curier și pachetul Orange propriu-zis. Pachetul include o tabletă Huawei MediaPad T5 cu cartela de date Orange aferentă, un modem Huawei Mobile WiFi 3s și el cu cartela Orange aferentă, posibilitatea creării unui cont nou de HBO GO și a unuia de Orange TV Go . Până aici, toate bune și frumoase. Am instalat cartela în tabletă, mi-am transferat pe tabletă tot ce trebuia, am actualizat-o la ultimul sistem de operare, am urmat întocmai toți pașii indicați în documentație și... stupoare! Linkul indicat(orange.ro/parteneriate/dacia-duster) nu se deschide fiindcă nu mai există, persoana de la Orange chat habar n-avea de acest pachet... În fine, am dat de un domn la Orange clienți care m-a ajutat să-mi creez contul de Orange TV Go. La HBO Go primesc eroare, mi-a cerut captură de ecran, i-am dat-o, în van deocamdată. Altă problemă e că nu pot da și primi apeluri cu tableta deși în bara de sus apare că e conectată la rețeaua Orange. Merg doar SMS-urile. Iar modemul Huawei nu dă deloc de semnal Orange nici sub cerul liber, darămite în mașină. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Dacă da, cum s-a rezolvat? Mulțumiri anticipate! Jimi
50 Răspunsuri 50

Vio73
#StarMember
Salutare Bun, bun, dar nu era normal ca cei de la Dacia să te ajute? Te-au lăsat să te descurci pe cont propriu? Eu aș lua legătura cu ei, pentru că așa mi s-ar părea corect! Dacă ți-au dat un produs, trebuie să te ajute să-l și poți utiliza! Ai încercat cartela respectivă și într-un telefon, e în regulă?

Jimi
Junior entuziast
Am vorbit cu ei, dar cei de la Dacia nu au mai multe informații decât cele incluse în pachetul Orange. Așadar... pisica e în curtea Orange deocamdată.

Miha_Z
#StarMember
Buna. Citeste ce s-a mai discutat si in urmatorul link: https://comunitate.orange.ro/questions/2209116-pachetul-special-orange-dacia-duster

Jimi
Junior entuziast
Mersi, citisem tot ce s-a scris pe celălalt fir, dar nu mă ajută cu nimic. Sunt discuții vechi de vreo doi ani sau așa ceva, fără legătură cu problema pe care am semnalat-o eu. Și nu, nu e problema celor de la Dacia că nu funcționează echipamentul Orange în parametrii normali, ci e problema celor de la Orange. Care până acum s-au scărpinat în cap și au ridicat din umeri în loc să mă ajute cu ceva.

Vio73
#StarMember
Mă gândesc să nu trebuiască ceva setări la cartelă! De aia te-am întrebat dacă ai introdus-o într-un smartphone? Mai era si pe aici ceva asemănător: https://comunitate.orange.ro/questions/1976666-duster-connected-by-orange și pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2032167-duster-connected-by-orange-stie-oferta-orange Programul era și pe aici: https://www.dacia.ro/noutati/seria-limitata-duster-connected-by-orange.html Mă mir cum nu mai știu nimic!

Jimi
Junior entuziast
Setările au venit automat de la Orange după ce am introdus cartela în tabletă. Am urmat exact pașii indicați acolo, am repornit tableta etc. etc. Scrie frumos sus în stânga „Orange”, dar nu merge decât pe SMS. Iar la contul nou de HBO Go scrie că „a apărut o eroare (integrare generală) - abonamentul tău HBO GO nu a putut fi verificat. Te rugăm să iei legătura cu operatorul tău pentru mai multe informații. (12.40)” Unde 12.40 nu e ora, ci un cod ceva. Ei bine, am luat legătura cu operatorul... dar degeaba!

Anonim
Neaplicabil
Eu cred ca promoția asta nu mai e activa. Nici pe site-ul Dacia nu mai apare nimic.

Anonim
Neaplicabil
Când ai cumpărat mașina?

Jimi
Junior entuziast
Acum două săptămâni

Vio73
#StarMember
Se poate și asta, pentru că niciun link nu mai este disponibil. Numai cei de la Orange te mai pot ajuta în acest caz! Sper că aici au văzut cei de la Orange despre ce este vorba și te vor ajuta! Baftă!

Jimi
Junior entuziast
Da, mulțumesc, și eu m-am gândit la asta. Dar ar fi trebuit să-mi spună când am vorbit cu ei, plus că dacă nu mai e valabilă promoția, nu m-ar fi lăsat să-mi fac contul de Orange TV Go în condițiile în care nu eram client Orange înainte să primesc cartelele și echipamentele astea. Deocamdată doar Orange TV Go și SMS-urile merg, de asta-i ciudat. Sper să se rezolve și celelalte.

Vio73
#StarMember
Eu zic să le scrii din My Orange sau la serviciul.clienti@orange.ro și să le explici clar și detaliat cum stă treaba și poate se rezolvă. Trebuie insistat un pic! Sau măcar să se găsească o soluție alternativă! Îți țin pumnii!

delfinas
#StarMember
Acest model de tableta poate fi utilizata cu cartela SIM, insa apeluri pot fi realizate doar prin intermediul aplicatiilor terte, precum WhatsApp. Nu are o aplicatie de "apeluri". LE Campania cred ca nu mai e activa, pt ca si linkul Orange pt aceasta campanie da eroare, nu mai exista pagina. Pe pagina Dacia spune ca: "În plus, sunt incluse următoarele servicii, timp de 2 ani: - 40 GB trafic lunar de internet mobil, în ţară şi în roaming UE. - Orange TV Go cu acces la 80 de canale TV româneşti şi internaţionale. - HBO GO cu acces la peste 4.000 de episoade şi la sute de filme." Nu zice daca e vorba de 2 ani de cand achizitionezi pachetul sau de cand a inceput campania. Daca e a doua varianta, a expirat campania, au trecut 2 ani. Nu ai acces la HBO, dar Tv Go zici ca ai. Daca te uiti in contul MyOrange, ce resurse iti arata ca ai pe cele doua cartele? Pana la urma, te-ai ales cu o tableta buna si un modem. 🙂

Razvan
#StarMember
Pe numărul de internet mobil serviciul de voce este suspendat automat și din această cauză nu poți efectua apeluri. Pachetul nu mai este disponibil pe site-ul Orange, însă probabil mai sunt pachete în stoc nevandute și neactivate și de aceea ai putut să accesezi această ofertă. Succes mai departe!