anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare varianta optima internet acasa

Jay
Campion certificat
Salut! As dori si eu o varianta pentru a beneficia de internet acasa. Mentionez ca am internet fix si mi-am luat recent laptop. Momentan folosesc hotspot sau iau pe stick din pc ce-mi trebuie, deci nu pot spune ca descarc prea multe chestii.. Nu este urgenta, dar, la un moment dat voi avea nevoie de internet pentru laptop sa-l folosesc fara alte "ajutoare". Ce varianta credeti ca ar fi cea mai putin complicata si costisitoare? Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Sa atașezi un router la cablu de rețea existent, fără a te mai conecta de fiecare dată prin PPOEP la rețeaua de internet digi. Recomand router Linksys, D-link, Asus, după bugetul fiecăruia. După ce vei pune un router, o să ai wireles pe telefon și laptop și conexiune prin cablu la pc-ul existent.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Ascary
Campion certificat
Cel mai bun ar fi un Orange Love prin fibra sau 4G. Ai si televiziune la un pret bun. Poti merge si pe abonament doar internet 4G Orange. Sunt pachete bune cu suficienti GB pentru nevoile tale. Sigur,este exclus torrenti sau Netflix unde consumul e mare. In orice caz,in functie de raspunsurile colegilor sa ne spui ce ai ales. Uite un link despre oferta Orange: https://www.orange.ro/internet/ Daca vrei doar router ,un router exceptional iti recomand routerul celor de la Google WiFi Mesh. Este cel mai bun de pe piata iar plasa lui acopera toata locatia cu pointul din pachet. Arata si extraordinar de bine oriunde l-ai aseza. Un review interesant: https://www.techradar.com/reviews/google-wifi

Razvan
#StarMember
Sa atașezi un router la cablu de rețea existent, fără a te mai conecta de fiecare dată prin PPOEP la rețeaua de internet digi. Recomand router Linksys, D-link, Asus, după bugetul fiecăruia. După ce vei pune un router, o să ai wireles pe telefon și laptop și conexiune prin cablu la pc-ul existent.

Miha_Z
#StarMember
Recomandarea mea este tot achizitia unui router si asa scapi de orice grija. Eu am router D-link si ma conectez simultan si cu Smart TV-ul, tableta, mobile.... Este si accesibil la pret si isi face treaba cu brio.

VasT
Explorator entuziast
Sau te abonezi la Telekom wifi cu doar 25 lei pe luna. Nelimitat e adevarat ca primii 80 giga sunt la viteze maxime, dar ai viteza aproape ca la Orange pe 4G. As recomanda Orange pentru ca sunt intr-adevar cei mai buni, dar la Orange nu ai nelimitat net, plus pretul e mare. Poate cumpara in sfarsit Telekomul si ramai tot in curtea lor.

Ascary
Campion certificat
Vasile esti sigur ca este limitat la 80GB pe luna? Intreb pentru un prieten care sustinea sus si tare ca este nelimitat "pe bune" :) Referitor la viteza cred ca este discutabil fiindca tine de cat de buna este acoperirea telekom in zona respectiva.

VasT
Explorator entuziast
Asta ca sa se convinga. Si eu credeam la fel pana am dat de sectiunea "Bine de stiut" din josul paginii. Iar pe mobil ai 40 giga. Din Calll Center mi s-a spus ca asta pentru download, dar naviga poti in continuare fara sa simti. Eu am si fix de la ei si 4 mobile asa ca nu am avut ocazia sa depasesc pe un numar 40 giga. Dar, sa fim realisti, doar nu folosesti netul mobil pentru download de nu stiu care filme. Eu am descarcat vreo 5; am descarcat doua win 10 + update plus hotspot pe tableta, tv si laptop si nu mi-a scazut viteza. Desi uneori viteza e mai mare decat la Orange in unele zone, per total la Orange netul e mai stabil si mai constant.

Ascary
Campion certificat
Vasile pentru cine nu are alta alternativa traficul e destul de mare. Smart wifi-ul telekom e de fapt un router cu cartela sim. Prin acest router nu te conectezi doar cu telefonul ci ma gandesc ca si cu televizorul unde urmaresc youtube copii si netflix parintii. Mai sunt huburi prin casa poate care si ele consuma. Poate ai si o camera sau doua de supraveghere. Gandeste-te ca doar o singura camera de supraveghere HD face un trafic de 120 GB pe luna 🙂 Daca smartul telekom e limitat,nu este nici o afacere,doar asa cum spui tu,sa te conectezi cu un telefon sau doua si sa faci doar browsing 🙂

VasT
Explorator entuziast
Acasa cel mai bun e netul fix. Eu am doar 20 mega pe fix, dar este foarte stabil. La Digi in unele zone pe fibra cu viteze de pana la 300 pica netul la greu. Si daca are Telekom fibra e tot 25 lei fixul, cel putin pentru mine. Asa ca e ok

Vio73
#StarMember
Eu recomand pachetul Love de la Orange, care este cel mai bun în raportul calitate - preț, mai ales dacă ai și ceva vechime pe partea de telefonie, pentru că poți scoate reduceri ok și au și o grilă variată de programe tv. Eu am renunț de ceva timp la RDS și nu regret, ba dimpotrivă!

Ascary
Campion certificat
Totusi Jay are internet tras acasa. Un router bun e tot ce are nevoie pentru conectarea laptopului,telefonului etc Meshul de la Google e un pic cam costisitor. Cred ca varianta lui Razvan e mai grozava.

Jay
Campion certificat
Multumesc pentru raspunsuri, concluzia mea este ca si a lui Ascary, ca varianta lui Razvan e cea mai buna..

Gianni
Cunoscător certificat
Pentru moment ai ales varianta cea mai bună. În cazul în care va ajunge fibra optică în zona ta, ți-aș recomanda să o folosești pentru că o să ai o viteză mult mai mare. Momentan eu o folosesc pe cea din rețeaua Telekom și sunt destul de mulțumit.