anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange anunţă o soluţie de cloud public

Vio73
#StarMember
Orange a lansat Flexible Engine, serviciul Orange Business Services de public cloud prin care clienţii pot optimiza, transforma şi dezvolta aplicaţii de business. „Flexible Engine este o platformă de public cloud ce oferă servicii de tip IaaS (infrastructură ca serviciu/ infrastructure as a service). Clienţii plătesc doar pentru resursele folosite, costurile fiind predictibile. Platforma alocă automat resurse de stocare şi procesare atunci când este nevoie şi se adaptează imediat complexităţii aplicaţiilor de business”. Ce părere aveți?
https://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-anunta-o-solutie-de-cloud-public-18432162
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Orange dezvolta incontinuu servicii. Și acest pare de interes și care vine in sprijinul clienților.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

TheSpecialist
Maestru
Este o idee excelenta! Suntem în era digitala, asa ca trebuie sa adaptam afacerile noastre la nevoile și cererile pieței, iar dacă asta ne simplifica și ne îmbunătățește activitatea, cu atât mai bine.

Ascary
Campion certificat
Orange dezvolta incontinuu servicii. Și acest pare de interes și care vine in sprijinul clienților.

Razvan
#StarMember
Este un moment important în businessul local, susține antreprenorii și în acest fel au acces la date oriunde în țară și în afară, fără a mai fi nevoit să se care după el cu un laptop/HDD extern sau stick. Merge într-o locație, accesează cloud și poate susține prezentarea live direct de pe server. Orice modificare a fișierului este salvată în timp real. E bine că tehnologia ne facilitează accesul la date din ce în ce mai ușor.

Miha_Z
#StarMember
E un pas inainte si un real ajutor oferit firmelor. Astfel in cazul unei prezentari se va realiza totul cu mai multa usurinta si fara a mai fi nevoiti sa umble cu "aparaturile" dupa ei.

teacher_
#StarMember
Pentru cei care au afaceri locale, cu număr mediu de angajați și cu utilizare a internetului rezonabilă este o inițiativă bună, potrivită pentru zilele noastre.

Laura_cio
Senior
O idee buna și eficientă pentru bussines-uri.