anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nou tip de spam cu ajutorul Facebook Messenger

teacher_
#StarMember
Am primit un mesaj pe Messenger de la una dintre fostele colege profesoare, prin care îmi cerea ajutorul. Pe scurt, trebuia să confirm că suntem prieteni pe Facebook cu ajutorul unui cod primit prin sms. La prima vedere nimic deosebit, dar după ce am studiat mai atent structura propozițiilor primite, am decis sa pun o întrebare la care nu ar fi trebuit să am probleme in a primi răspuns. Care răspuns nu a mai venit. Va atașez și conversația. Sper sa nu aveți de furca cu așa ceva...
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Bine de știut, ca să nu ne agităm inutil. Mulțumim!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
E phishing cu siguranta. Incerarca sa obtina acces la contul tau cu un cod de 2-factor authentication. Mi se pare foarte ok cum ai procedat. Acele coduri nu se dau, nimanui. Nici Facebook daca te intreaba de el, nu trebuie sa-l dai.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Ca la whatsapp, este procedura tipica prin care cineva care are numărul tău de telefon îl folosește pentru a accesa un cont care îți aparține și de a-i schimba parola ulterior. Și asta pentru că "recuperarea" presupune confirmarea codului transmis via SMS.

Bumbi
Explorator

Vina va aparține în totalitate, și nu numai vina, ci și responsabilitatea.

Dacă folosiți aplicații gratuite nu te aștepta la nu știu ce ajutor.

Luați exemplu din comunitate, aveți sau sunteți abonați la cele pentru care plătiți și evdestul de greu de deslușit unele neplăceri, ce așteptări aveți de la aplicațiile gratuite unde nu-și dă nimeni interesul pentru nimic.

Sănătate 

Bumbi
Explorator

Edit: Facebook are centrul de ajutor, nu ai ce să cauți cu problemele voastre de pe Facebook prin vecini.

Dacă Facebook e defect să le fie de bine, multora dintre noi nu ne interesează ce face Facebook acolo.