anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Marire tarif abonament televizor si internet

Simona___florin
Începător
Am Incheiat un contract cu dvoastra, telefon televizor abonament. Cand l-am incheiat a fost cu un anumit tarif si nu stiu de ce de la luna la luna urca asa mult. Ma puteti ajuta?
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
Salut! Bun venit în Comunitate! Ne poți oferi mai multe detalii, te rog? Ce tip de abonament deții? P.S. Am editat noi descrierea întrebării tale prin ștergerea datelor personale pe care le-ai menționat. Fiind un spațiu deschis, accesibil oricui, astfel de informații (nume, număr de telefon etc.) nu trebuie să fie publice aici în Comunitate

pana o sa raspunda Simona___florin ,confirm eu spusele ei. Am doua abonamente de voce, doau pachete orange love. Ambele pachete orange love (int +tv) au fost 2 euro, orange m a ofertat cu ele. Dupa un an jumate tariful per pachet orange love s-a marit la 4 euro. Acum am constatat ca unul dintre pachete care a ajuns la 2 ani , costa 12 euro. Fara sa mi fie dat un telefon. fara sa mi se explice de ce. O sa incep rezilierea cu primul pachet care a depasit perioada contractuala. Asa neseriozitate si hotie din partea unui furnizor de servicii.. mai rar...

 

Te rog verifica ce scrie in contract. Probabil ai iesit din perioada minima contractuala si reducerile au expirat.

BlackWolf
Senior
Cu cine ai incheiat contractul Orange sau Orange Romania Communications? Ce abonamente ai ales si cat platesti in plus?

Vio73
#StarMember
Salutare! La Orange nu se întâmplă așa ceva. La Orange Romania Comunication, adică fostul Telekom, da, a fost o practică destul de păguboasă pe care sper să nu o mai adopte și alții și să ne bucurăm de servicii de calitate. Succes!

Razvan
#StarMember
Tariful este exprimat in euro, care este variabil, însă nu sunt fluctuații foarte mari de la lună la lună, decât dacă există posibilitatea să faci cost suplimentar la abonamentul de telefonie mobilă sau să ți se fi mărit abonamentul odată cu campaniile de majorare din ultima perioadă.