anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Folositi aplicatia Fotbal Info de la Orange?

Miha_Z
#StarMember
Din ce am remarcat sunt cativa membri iubitori de sport. Cu Fotbal Info de la Orange poti urmari evolutia echipelor preferate, rezultate, clasamente din fotbal precum si ultimele noutati din competitiile Liga 1 Orange, Cupa Romaniei, Echipa Nationala si diverse Ligi. De asemenea, ai la dispozitie stiri personalizate cu echipa aleasa din programul PrePay Suporter si notificari (Fotbal Fan, PrePay Suporter).
Aplicatia poate fi folosita si de persoanele care nu sunt clienti Orange si chiar daca nu se afla pe teritoriul Romaniei. Sursa Google Play.
Ati folosit aceasta aplicatie?
Mai stiti si alte aplicatii de informare sportiva?
1 Soluţie acceptată‚

costasgl
Junior entuziast
Da folosesc aplicatia, de mai bine 4ani, sunt fan steaua bucuresti sau fcsb si sunt multumit de informatiile primite pe telefon numai ca vin foarte tarziu cand deja eu le stiu din alte surse de media.De aceea ar trebui optimizata ca aceste informatii sa fie live si instant.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

Anca07
#StarMember
Aplicatiile sunt consumatoare de resurse ale telefonului, si cum in ultima perioada incerc sa scap de ele:), stiu de aceasta aplicatie dar nu o folosesc, deoarece o simpla cautare pe google iti poate oferi scorul pe care il cauti. Cred ca sunt foarte putini cei care o folosesc.

Laura_cio
Senior
Eu sunt iubitoare de tenis și urmăresc scoruri live folosind gratuit aplicația FlashScore. Sunt disponibile toate sporturile. Aceasta aplicație, Fotbal INFO, este gratuita?

Miha_Z
#StarMember
Aplicatia este gratuita, dar traficul de internet efectuat pentru descarcarea ei se taxeaza conform planului tarifar activ.

teacher_
#StarMember
Folosesc fotbal info, dar nu am instalată aplicatia, mai mult intru pe site, îți spun și de ce... După ce intri în grupul de suporteri, prin programul Orange Suporter, primești gratuit știri despre echipa ta, pe care, daca urmezi linkul le poți vizualiza. De acolo poți deschide alte informații. Primesc zilnic mesaje de la 1311, cu informații de tot felul. Eu mă mai uit doar pe gsp.ro atunci când mă interesează știri, sau pe livescore.com, atunci când este ceva meci live care mă interesează. Oricum, pentru informații sau tips-uri, mai nou exista foarte multe site-uri de profil. Toate agențiile de pariuri dau știri despre evenimente sportive, care ar putea crește/scădea cota unui eveniment. Îmi place să fiu informat...ai screen shot cu o parte din mesajele de la 1311. De acolo, sunt posibilități nelimitate. Din ce știu, Orange este in colaborare cu sport.ro, astfel că informațiile de acolo sunt preluate și de către Orange și difuzate. Poate nu ar strica o asociere a Orange cu GSP, acolo sunt știrile puțin mai fresh, până ajung pe sport.ro mai trece timp, nu sunt chiar atât de proaspete informatiile.

FaraUnID
Campion certificat
Nu folosesc Fotbal Info deoarece fotbalul romanesc a devenit un fel de țurcă in curtea scolii si nu vad motivul pentru care sa utilizez aiurea resurse. In alta ordine de idei, alte aplicatii oficiale de informare sportiva: Aplicatii dezvoltate de UEFA - https://play.google.com/store/apps/developer?id=UEFA ATP / WTA Live - https://play.google.com/store/apps/details?id=atpwta.live&hl=ro Formula 1 - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softpauer.f1timingapp2014.basic&hl=ro Formula E - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fiaformulae.formulae&hl=ro Cam astea ma intereseaza pe mine.

teacher_
#StarMember
Eh, așa cum o fi, țurcă sau nu, am jucat și eu fotbal la un nivel cât de cât superior, și vreau să îți spun că m-am simțit foarte bine jucând. Că unii nu au chef să joace, sau că sunt supraapreciati, e altceva. Mie îmi plac meciurile din liga 1. Am mers la câteva, îmi place atmosfera, că se face mișto, mai facem haz de necaz, e chiar altceva. Îți recomand și ție.

costasgl
Junior entuziast
Da folosesc aplicatia, de mai bine 4ani, sunt fan steaua bucuresti sau fcsb si sunt multumit de informatiile primite pe telefon numai ca vin foarte tarziu cand deja eu le stiu din alte surse de media.De aceea ar trebui optimizata ca aceste informatii sa fie live si instant.

Miha_Z
#StarMember
@costasgl asa ar fi normal, ca informatiile sa fie transmise life sau macar cu o intarziere de maxim 5 minute. Altfel daca tu deja stii rezultatul ce farmec mai are primirea mesajelor informative?

teacher_
#StarMember
Informațiile live costă mai multi bani. Așa că, probabil se optează pe oferirea de informații intr-un timp cât de cât decent, pe cât mai puțini bani. 🙂

Vio73
#StarMember
Nu folosesc această aplicație, pentru că, așa cum am mai spus, nu sunt unul care iubesc prea mult sportul. Mulțumesc de informație!

Jay
Campion certificat
Imi place sa aud ca mai castiga si ai nostri ceva meciuri, pe ici pe colo, dar, e ok sa aud pe la radio sau tv cate ceva, intamplator... nu sunt atat de atrasa de sporturi incat sa-mi instalez aplicatii pentru a afla scoruri..

FaraUnID
Campion certificat
@teacher_ In principiu rezonez cu afirmatiile tale cu mentiunea ca Orange Romania este partener al ligii profesioniste de fotbal. Macar din punctul acesta de vedere este de asteptat ca informatiile furnizate prin intermediul aplicatiei sa fie live.

teacher_
#StarMember
Îmi pare rău, dar Orange nu mai este partener al LPF. A durat din 2015 până în 2017 parteneriatul, de atunci a fost preluat de o firma de pariuri. Nu se mai numește Liga1 Orange demult. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Nici în perioada respectiva nu era conținut live.