anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vodafone a început să bea gaz lampant.

Anonim
Neaplicabil

Iată ce mesaj am primit în urmă cu o oră de la Vodafone, am atașat screenshot. Întrebare: oare ce va face Orange? Să fie oare un nou trend printre operatorii telecom din România?

Screenshot_20230913_153229_Messages.jpg

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember

Salut,

Sper sa nu devina un trend... Interesanta metoda de a forta oamenii sa-si incarce mai des cartelele.

Bine, daca tu oricum iti incarcai cartela lunar, nu te afecteaza cu nimic. Daca o reincarcai o data pe an...atunci da, o sa fie destul de nasol.

Client Orange

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Este destul de rea vestea pe care ai primit-o prin SMS.

Sper din tot sufletul să nu procedeze și Orange așa cu cartelele PrePay, dar niciodată nu se știe ce se va întâmpla.

FLo1
#StarMember

@Anonim: Bun venit în Comunitate. Este o veste bună pentru Orange. Ce va face Orange? Simplu va promova oferta prepay de toamnă, valabilă cum am scris aici

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sper să nu ,,împrumute" obiceiuri din astea și Orange, pentru că a mai împrumutat unele de pe la Telekom și nu a fost deloc bine 

Pololică
#StarMember

Semnalele sunt de ceva timp în piață. S-a început cu reducerea valabilității de la 30 la 28 de zile, apoi au început să mai taie din beneficii (la roaming ma refer, ca și beneficiu), apoi au dispărut opțiuni (10€ îți spune ceva?), apoi s-a trecut la reducerea valabilității (Cosmote a avut 1 an de gratie, iar Digi a limitat la maxim 6 luni parcă, dacă nu 3 luni și, într-un final să le elimine).