anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tipuri de jocuri pe telefon și tabletă

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Știm că printre voi sunt fani ai jocurilor pe telefon sau tabletă. Există mai multe tipuri de astfel de jocuri și nu toate sunt gratuite, iar în acest topic ne vom referi la 3 categorii:

 

1. Preload Games

Acestea sunt jocurile care vin preinstalate pe telefoanele noastre atunci când le cumpărăm și avem acces doar la câteva niveluri pe care le putem juca gratuit. După ce am trecut de aceste niveluri avem posibilitatea să cumpărăm întreg jocul, dacă ne-a plăcut și vom avea acces nelimitat la toate nivelurile pe termen nelimitat. La fel de bine putem doar închiria jocul și vom avea acces nelimitat la toate nivelurile pentru o durată de timp limitată (de obicei o săptămână).

În cazul în care închiriem jocul, suntem notificați printr-un mesaj de faptul că tranzacția este recurentă. Dacă dorim să dezactivăm această recurență, este foarte simplu – din meniul jocului ”Contul meu”-> ”Dezabonare”.

 

2. Portal Games / Freemium Games

Acesta este un serviciu care ne oferă jocuri cu descărcare gratuită și in-app-purchases. Jocurile sunt disponibile pe site-ul nostru https://www.orange.ro/info/portal și sunt compatibile doar cu dispozitivele cu sistem de operare Android.

In-app-purchases sunt elemente care ne pot îmbunătăți experiența în timpul jocului (armuri, bani, arme etc.). Acestea pot fi achiziționate la sume setate de parteneri, până la maximum 20 euro. În momentul finalizării tranzacției de achiziție se va primi un SMS de confirmare, iar costurile vor apărea pe factură.

Dezabonarea de la aceste beneficii se face din portal - ”Abonament jocuri” -> ”Abonamentul meu” -> ”Dezactivează”. 

Este recomandată accesarea Internetului prin date mobile pentru ca numărul să fie recunoscut automat. Dacă se face accesul prin Wi-Fi se va solicita autentificarea prin număr de telefon și se va primi un cod prin SMS pentru autentificare.

 

3. Orange Games

Aplicația Orange Games este un magazin de jocuri ce poate fi descărcat din Magazin Play sau App Center. Prin intermediul aplicației avem acces la o serie de peste 600 de jocuri ce pot fi descărcate și jucate.

Costul jocurilor este de 1,18 euro (TVA inclus) / săptămâna pentru clienții care dețin abonament și 0,99 euro (TVA inclus) / săptămâna pentru clienții PrePay. Prima săptămâna este gratuită. Autentificarea în aplicație se face automat dacă folosim rețeaua de date mobile (3G/4G) și prin One Time Password dacă ne conectăm prin Wi-Fi.

Mai multe detalii despre abonarea și dezabonarea la Orange Games avem aici https://comunitate.orange.ro/questions/2438786-orange-games-cum-ma-abonez-si-dezabonez.

 

Jocurile mele preferate sunt Candy Crush, Angry Birds, Fruit Ninja și Subway Surfers, dar a trecut ceva timp de când m-am jucat ultima oară 🙂

Voi ce jocuri preferate aveți?

7 Răspunsuri 7

Lucifer
Cunoscător
Buna MihaelaC, Aplicatia Orange Games este valabila doar in Magazinul Play, nu si in Apple App Store.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Lucifer! Da, ai dreptate, am corectat și în topic, este App Center nu App Store și aplicația Orange Games este compatibilă cu toate dispozitivele cu Android OS 4.4 sau mai nou. Mulțumim pentru observație :) Tu obișnuiești să te joci pe telefon sau tabletă? Dacă da, care sunt jocurile tale preferate?

mihai_13
Maestru
va propun acest joc online dar poate fi jucat si cu "robotu" - in prima faza pare foarte simplu dar dupa ce joci de cateva ori online cu jucatori din toata lumea o sa intelegi cata "treaba" ai 🙂 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lochmann.viergewinntmultiplayer&hl=en_US&gl=US

delfinas
#StarMember
Eu sunt cu Candy Crush, e suficient... :))

DanielaH
Moderator
Nu prea mă joc pe telefon, dar atunci când (foarte rar) o fac, prefer jocurile de tip shooters (ex. bubbles, zuma deluxe, tetris). Mă relaxează și-mi permit să mă gandesc la altceva în timp ce ma joc.

Vio73
#StarMember
Nici eu nu prea mă joc, pentru că nu prea am timp! Mulțumim frumos pentru prezentarea detaliată și care sunt convins că va fi utilă multora!

queensoft
Explorator
Toate cele 3 chestiuni de mai sus implica vreo forma de plata, pentru diverse jocuri (si servicii, poate??). Exista 1876765 de variante alternative gratuite: adica jocuri gratuite in Google Play Store sau Apple Store. Da, sint si unele cu plata, dar cele gratuite cred ca sint mai mult decit suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.