anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

/!\ Scam "Posta-Romana"

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Scam Posta Romana.

Ca de obicei, nu dati click pe link-uri, nu raspundeti la mesaj. Daca aveti optiune de raportare ca Junk, folositi-o cu incredere.

IMG_1021.PNG

 

 

Client Orange
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

Ce număr interesant de telefon și-a ... tras POȘTA. 😂😎 Despre adresă cu ”.com” a Poștei... ce să mai vorbim :))))) O fi devenit brand internațional :)))))))))))

RafaHelper
#StarMember

Am primit si eu de pe numerele următoare:
0765025039
0765298358
Le-am raportat ca spam, le-am trimis situația si celor de la Telekom Mobile pentru ca le aparțin aceste numere. La posta romana nici nu ma deranjez sa sesizez ca răspund după 10-15 zile.

RafaHelper_0-1683884760764.png

 

Vin si cu un update aici: Se pare ca am primit astăzi la ora 13 răspuns de la Telekom Mobile. Am rămas surprins de rapiditate mai ales ca astăzi a fost sâmbătă.

"Va informam ca au fost luate masurile ce se impun impotriva numerelor de telefon mentionate."

Pololică
#StarMember

Mie mi-a venit mail de la DHL ca am un colet ratacit si trebuie sa declar adresa. "Noroc" ca mai intru in spam sa mai verific daca am ceva intrat pe acolo (de vreo doua ori mi-au intrat facturile de curent si gaze... oare de ce?).

Apropos: vrea cineva o lipeala cu o kârgâză? Mi-a dat azi mail (evident, tot in spam a ajuns) ca ne-am fi facut de cap intr-un club. Din poze arata bine, dar probabil am luat-o prea tare pe ulei de nu o tin minte. Azi-noapte, cel putin, m-a trezit sotia cu un dos de palma. Cica sforaiam prea tare... (o cred pe cuvant [pe sotie, evident]).

PS 1: vad ca incep sa fie din ce in ce mai elaborate (nu prea mai sunt greseli gramaticale asa evidente), deci MARE atentie.

PS 2: mi-ai adus aminte: in urma cu 3 saptamani, cand am luat de la posta permisul reinnoit, era o doamna care venise la ghiseu cu un astfel de mesaj. Initial nu am dat prea mare atentie, dar postarita de la ghiseu s-a uitat in mesaj si i-a zis sa se uite putin mai atent la ceva din mesaj. S-a rezolvat prin stergerea mesajului. Culmea era ca persoana respectiva chiar astepta un colet (si a venit direct la posta, fara sa acceseze, din fericire, acel link din motive de "nepricepere", ca s-o citez).

Am avut și eu un email, chipurile de la DPD, zilele trecute, în care mi se spunea că am fost contactat să ridic un colet și nu am răspuns la telefon. Eram un pic derutat pentru că așteptam un colet, dar era vorba de Cargus. Link-ul era tot o combinație aiurea de litere, care se termină în.com.

L-am șters imediat!

FLo1
#StarMember

Screenshot_20230513-180951_Chrome.jpg

 Navigând printre cookies.... m-am trezit cu acest mesaj. Mi-a fost teamă să merg mai departe pentru că existau 50% șanse să greșesc răspunsul la prima întrebare. Așa că am renunțat. Poate altădată....😰😰😰😰

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ehe...daca era actualizat site-ul, si in trend cu ultimele descoperiri in materie de anatomie ale generatiei tinere, un potential doritor (sau, ca sa fiu la zi cu noua "gramatica", "un potentialii doritori") ai acelui Samsung, (ei, adica el, adica tzwi), ar fi avut mult mai multe variante de raspuns la prima intrebare. Dar e clar ca nu sunt la zi cu ultimele modificari...  Cred ca ar trebui sa le trimitem un email sa adauge si restul cateva sute de genuri mai mult sau mai putin "fluide". :)) Daca erau in America, pana acum erau in process de "discriminare" or something.

Client Orange