anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Premii din partea Orange 12 luni consecutive?

ciochinacostin1
Începător
Exista vreo posibilitate ca la un abonament sau o cartela Pre-Pay plătită luna de luna, mai exact timp de 12 luni consecutive, sa existe premii din partea orange? Produse sau reduceri semnificative pentru achiziționarea produselor.
11 Răspunsuri 11

mihai_13
Maestru
Nu prea - spre deloc , cand incarci o cartela deja primesti un bonus de net , despre abonament ") evident ca il platesti luna de luna de 2X de ani si primesti bonusuri luna de luna puncte "multumesc" si suntem milioane cei care fac asta luna de luna ...

Jay
Campion certificat
Salut! În afara de ce a spus @mihai, ca se primesc niște bonusuri, se mai organizează si unele concursuri... iar tu plătești luna de luna, pentru ca ai nevoie de serviciile pe care le oferă, ca și noi de altfel.. De la ceilalți furnizori de utilități primești cadouri la sfârșit de an, pentru ca plătești serviciile? De la furnizorii de gaze, energie electrica, apa?!..

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, nici eu nu cred că o să vezi așa ceva, pentru că se primesc deja unele bonusuri, reduceri, etc, chiar dacă unele dintre ele sunt ridicole, dar se primesc. Acolo, la partea de bonus de vechime s-ar mai putea umbla, în sensul că ar putea să fie măcar de 1 GB/lună pentru fiecare an vechime. Faptul că plătești lună de lună la Orange sau la pâine (poate zi de zi) sau la alte servicii, nu cred că te ajută în acest sens! Cum s-a mai spus și anterior, mai există premii, unele promoții, bonusuri (cum spuneam), reduceri, etc, care vin tot în întâmpinarea utilizatorului. Sigur că toți ne-am dori să ni se dea tot felul de reduceri, bonusuri, etc, dar trebuie să înțelegem că actele de caritate se fac în altă parte și în alte scopuri!

FLo1
#StarMember
@Jay: "Utilitățile” una, iar plata unor servicii asociate unui SIM e cu totul altă abordare. Și sunt sigur că nu știi de ce din momentul în care le compari atât de .... simplist. Din start îți spun doar atât: Energia (gaz sau electrică) îți este livrată OBLIGATORIU, indiferent de către cine ... se nimerește până la rezilierea UNILATERALĂ a contractului. Furnizorul nu poate refuza să îți furnizeze serviciul respectiv decât în cazul neplății acestuia (adică dacă ești rău platnic). Serviciile telecom în schimb, la cea mai mică strâmbătură de nemulțumire a clientului îți vor fi închise indiferent că tu mai ai nevoie sau nu de ele, pe motivul că nu sunt de ”strictă necesitate”. Există totuși o excepție: APA. Mulțumită ”efortului” de a inventa ”asociațiile de proprietari”, STATUL nostru cel drag a găsit o formă să lovească în mai mulți utilizatori ... dintr-o lovitură, așa ca la bowling, și asta pentru că la aceștia, o factură neplătită în 10 zile (ca la telecomunicații) duce la sistarea furnizării serviciilor, ca să nu mai ai motiv de tras... .apa. Dar să n-o lungim că povestea e lungă și topicul e altul. @ciochinacostin1: Orange consideră deja că îți oferă la abonament suficient bonus prin ”beneficiul” reprezentat de ”cantitatea de date mobile naționale” care variază cu vechimea în rețea. În plus mai ai și marele discount de 10% (de ziua onomastică) la achizițiile din magazinul cu prețuri umflate proprietate proprie a rețelei #1. Pe de altă parte mai ai bonificație de a te lăfăi cu internet nelimitat în luna în care sărbătorești ziua de naștere. Ce ai mai vrea mai mult de atât? Pe prepay... ți-au descris avantajele anterior, colegii din Comunitate mai mult decât suficient. Știu însă că niciodată nu-i suficient, de aceea ai libertatea de.... plimbare.

teacher_
#StarMember
Salut! Eu sunt pe prepay de minim 12 ani, am reîncărcat luna de luna, uneori chiar și de 2 ori pe luna. Legat de premii, nu as refuza, dar îmi este greu sa cred că va fi o asemenea inițiativa, cu atât mai mult cu cât sunt persoane pe abonament, cu o vechime mult mai mare, care nu au aproape nici un beneficiu. Cel puțin, eu pot renunța când vreau, dar ei nu prea 🙂

Miha_Z
#StarMember
Buna @ciochinacostin1. Daca ai cartela prepay de minim un an de zile beneficiezi de o reducere de 50 Euro la achizitia unui mobil daca treci la abonament Fun 10. Daca ai si un telefon pe care nu-l mai folosesti mai primesti si o reducere de 10 euro pt buy back. In cazul in care achizitionezi un mobil 5G si poti sa dai buy back un smartphone ti se evalueaza si se mai pot reduce chiar si 100 Euro. Daca ai cumulat si phone credit si mai ai si credit nefolosit se vor reduce si ei. In cazul abonamentelor beneficiezi de puncte Thank You, reduceri si buy back la telefoane. Eu consider ca sunt cateva reduceri semnificative.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru abonati exista programul Orange Thank You https://www.orange.ro/orange-thank-you/ Pentru cartelari exista Orange Phone Credit https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/ Ambele frectii la picior de lemn, asa cum se prezinta ele la ora actuala, pentru ca in reteaua #1 primeaza cantitatea de lapte pe care o da vaca pe timp scurt si nu cantitatea de lapte mulsa in decursul unui an. Adica un abonat cu vechime si care detine un abonament de 7 euro este mai slab vazut in ochii retelei #1 in comparatie cu un abonat nou care inchiete un abonament de 25 euro. Prin urmare vechimea si fidelitatea au devenit zero in reteaua #1.

RafaHelper
#StarMember
Salut @ciochinacostin1, Ai văzut undeva o promoție de genul sau doar întrebai informativ?

queensoft
Explorator
Suna la relatii clienti si ameninta-i ca renunti la serviciile lor daca nu iti ofera ceva premii. Sa ne spui si noua cit de bine merge chestia asta 🙂 🙂 🙂

delfinas
#StarMember
In perioada asta exista o campanie Orange, "Pinata Party", unde poti castiga puncte, reduceri la achizitia unui telefon, trafic de internet, etc https://comunitate.orange.ro/questions/2712123-pinata-party-castigat

mariancirjau
Junior entuziast
Din pacate nu. Doar beneficiile primite in urma reîncărcari. In rest nimic