anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata la comanda AliExpress

Petre_Nicholas
Junior entuziast
Atunci cand comanzi de pe Aliexpress produsele trec pe la vama. Vei plati TvA-ul doar la produsele care trec de 10 euro.
Eu am cumparat un smartwatch la 20 lei si e aproape de a fi livrat (plata prin paypal) . INAFARA DE ACEII 20 LEI NU VOI MAI PLATI NIMIC?
LIVRAREA PENTRU ACASA? Voi plati doar produsul?
11 Răspunsuri 11

Miha_Z
#StarMember
In momentul plasarii comenzii, nu ti-a aratat daca mai ai de plata? De obicei cand se finalizeaza o comanda se arata suma totala de plata care include si taxa de curierat.

Vio73
#StarMember
Trebuie să îți arate prețul final atunci când dai o comandă. Asa este și pe Wish!

teacher_
#StarMember
Plătești doar cat scrie pe produs. De restul se ocupa ei. Doar sa nu stea prin vama prea mult, că plătești penalizare pe zi.

Razvan
#StarMember
La 20 de lei, nu plătești tva, de fapt nici pe la 15 euro. Oricum la 20 de lei, chinezu va trece o suma mică, 1 dolar sau mai puțin, pe colet.

Ascary
Campion certificat
Salut Petre. Vei plati livrarea produsului din vama pana acasa. Transportul va fi mai scump in cazul tau decat produsul in sine. Eu am platit pentru o rama de ochelari VR Samsung vreo 100 de lei desi rama costa doar vreo 40 de lei. M-am si certat cu ei la telefon,cu firma transportatoare dar fiindca nu aveam posibilitatea sa ma deplasez in vamă n-am avut ce face si am platit acei 100 de lei. Ce scrie in comanda e una iar pretul final e altul. Macar ai gasit ceasul ieftin. 20 de lei ai dat,de 20 de lei o sa te țină .

Miha_Z
#StarMember
Din cate stiu nu se plateste taxa de curierat. Daca comanda depaseste 10 Euro se plateste la suma finala TVA. In cazul tau platesti doar suma produsului comandat.

andreicrs93
Începător
Platesti doar pretul ce scrie pe produs ,restul nu

Razvan
#StarMember
Comandam frecvent pe aliexpres si nu am platit niciodata tva, la sume mai mari (pana in 25 de euro). Te anuntă postasul când iti vine coletul acasă, probabil in vreo 60 de zile, cu Singapore Post, livrarea are prioritate in țară și ajunge cam în 21 de zile.

Ascary
Campion certificat
Asa este,prin poștă nu platesti nimic insa daca e prin curier te rupe.

teacher_
#StarMember
Cea mai mare comanda făcută de mine pe AliExpress a fost de 1.000 de lei aproximativ, a trebuit să merg personal sa o ridic de la vamă. Nu a costat nimic în plus.

Miha_Z
#StarMember
Buna @Petre Nicholas. Ti-a fost livrat smartwatch-ul?