anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange & Bicicleta = Love

fortheworld
Junior entuziast
Happy #WorldBicycleDay!
Utilizăm telefonul mai rar & alegem un mijloc de transport sustenabil - bicicleta!
Începem să explorăm...ne bucurăm de natură, familie, prieteni și Orange 😉
Pentru că ne pasă, pentru că suntem altfel & ne place să Zâmbim Împreună!
https://www.un.org/en/observances/bicycle-day
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Super, multumim de informatie. Chiar nu stiam ca avem o zi dedicata mersului pe bicicleta. Ar trebui incurajat mai des sportul.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Miha_Z
#StarMember
Super, multumim de informatie. Chiar nu stiam ca avem o zi dedicata mersului pe bicicleta. Ar trebui incurajat mai des sportul.

Jay
Campion certificat
Cred ca de-aia mi-a trimis Universul o bicicleta.. si eu nici n-am despachetat-o.. ☺

Miha_Z
#StarMember
Pai cum asa Jay... o tii piesa de muzeu? Ia bicicleta si iesi la plimbare. Din pacate nu suntem din acelas oras ca te-as fi invitat eu la plimbare. 🙂

Vio73
#StarMember
Citisem undeva de campania aceasta și este foarte bine că Orange se implică și în așa ceva. Astfel se creează condițiile unui mediu mult mai curat și sănătos. Mulțumim!

FaraUnID
Campion certificat
Cu mentiunea ca in Romania deplasarea pe 2 roti, oricare ar fi ele: Bicicleta, Trotineta, Role, Hoverboard, Hover Shoes, Motoscuter, etc, risca sa te transforme in donator de organe. Pistele pentru biciclete se numara pe degete, sunt ocupate de masini sau se termina brusc fie intr-un copac, fie intr-un stalp de electricitate sau intr-un shelter de tomberoane.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Nu stiam de campanie, buna initiativa. Din pacate tin bicicleta in magazie, o folosesc destul de rar. In Bucuresti e cam riscant sa umbli cu ea avand in vedere ca nu exista piste create special ptr biciclisti, doar in centru, dar la mine in cartier e o mare aventura sa umbli cu bicicleta

Miha_Z
#StarMember
Aveti dreptate, e destul de riscant plimbatul pe "2 roti" daca nu avem infrastructura necesara. Ar trebui create mai multe piste pentru biciclete, dar sa fie si folosite corespunzator.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@happy foarte frumoasă ilustrația, mulțumim mult!

Orange chiar iubește bicicletele și unul dintre cele mai vechi programe de Responsabilitate socială se numește "Biciclete cu cravată". Colegii din Timișoara și din Cluj dispun de biciclete pe care le pot împrumuta și folosi pentru plimbări urbane sau pentru deplasări rapide în oraș.

 

Mișcarea este extrem de benefică, în special acum, când am fost destul de sedentari pentru o bună perioadă de timp 🙂

DanielaH
Moderator
Avem vești bune pentru abonații Orange din Alba Iulia, Brașov, București, Constanța, Iași, Oradea și Sibiu. De acum puteți închiria biciclete sau trotinete electrice mult mai ușor utilizând aplicația i’Velo. În urma colaborării cu Asociația Green Revolution, abonații Orange persoane fizice au acces rapid la sistemul de bike-sharing i’Velo prin simpla introducere a numărului de telefon în aplicație. În felul acesta se elimina scanarea actului de identitate și validarea identității și, binențeles, timpul de așteptare. Mai multe detalii aici https://www.orange.ro/servicii/ivelo/