anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nou! Colțul de cultură din secțiunea “Articole”/ Orange Help

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Din dorința de a împărtăși cu voi dragostea lor pentru cărți, colegii noștri Alina și Florin au dat viață  ieri unei secțiuni noi  pe site-ul Orange – Colțul de cultură (https://www.orange.ro/help/articole/o-carte-un-om-de-vorba-cu-scriitoarea-raluca-nagy).

 

Amândoi mari iubitori de carte, și-au propus ca în acest “colț” să împărtășească cu voi ce-au mai citit recent, ce autori au mai cunoscut și să realizeze o serie de interviuri cu scriitori și artiști români din toate domeniile.

 

Într-un prim articol o veți cunoaște pe Raluca Nagy, omul din spatele romanului ”Un cal într-o mare de lebede”. Veți descoperi detalii interesante atât despre acest roman, cat și despre Țara Soarelui Răsare.

 

Vă invităm să vizionați interviul și vă așteptăm aici cu opinii. 

Vom posta și noi în Comunitate, pe acest topic, toate noutățile din “Colțul de cultură”.

#LecturaPlacuta

10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Având în vedere că nu putem toți să citim toate cărțile și că nu putem toți călători pe unde ne duce gândul, este o inițiativa binevenită.. care poate "îmbogăți" si comunitatea.. 🙂

TheSpecialist
Maestru
Super idee! Eu unul ma voi bucura de aceasta inițiativa.

Ascary
Campion certificat
Ei acuma sa vedem cine a mai pus mana pe o carte in ultima vreme :)) (studentii exclus )

Vio73
#StarMember
Super idee! Probabil că o să mă uit și eu zilele acestea.

Miha_Z
#StarMember
Ca sa fiu sincera de un an n-am mai citit nimic. Astept sugestii de carti bune.

Jay
Campion certificat
@Ascary, mi se pare mie, sau, ai bătut saua?!.. :)))

Ascary
Campion certificat
Pai gandesc ca tu esti permanent cu cartea-n mana 🙂

DanielaH
Moderator

A fost publicat cel de-al doilea interviu de la "Colțul de cultură". 

 

Vă invităm să-l ascultați pe scriitorul, jurnalistul și scenaristul de benzi desenate Marian Coman care ne povestește despre colecția sa de povestiri fantastice "Omulețul din perete". 

https://www.orange.ro/help/articole/un-om-o-carte-de-vorba-cu-scriitorul-marian-coman

 

#EnjoyReading

 

DanielaH
Moderator

Alina și Florin ne invită astăzi să intrăm în lumea poveștii Ickabog de J.K. Rowling, binecunoscuta autoare a seriei Harry Potter.

Editura Arthur va oferi cititorilor din România povestea Ickabog în foilenton, începând din 1 septembrie 2020 până pe 16 octombrie 2020, în 34 de părți.

 

J.K. Rowling îi invită pe tinerii artiști în devenire, între 7 și 12 ani, să ilustreze această poveste pe măsura publicării capitolelor online. Există premii în cărți oferite de editură pentru cei 34 de câștigători, dar cel mai important premiu va fi faptul că desenele lor vor apărea în cartea scrisă de J.K. Rowling.

 

Găsiți aici mai multe informații despre Ickabog, dar și despre cum puteți înscrie desenele copiilor în concursul oficial de ilustrații. Tot aici puteți vedea și regulamentul concursului.

 

Succes si ... #EnjoyDrawing!

 

DanielaH
Moderator

Alina vă dorește o toamnă blândă și spor în toate și vă recomandă o carte pentru adolescenți. De data aceasta Florin stă de vorbă cu scriitorul Alex Moldovan despre cartea lui de debut: ”Olguța și un bunic de milioane” apărută la Editura Arthur.

 

Pasionat de literatura pentru copii, Alex Moldovan a tradus peste 30 de cărți de gen, printre care și Harry Potter și Prințul Semisânge a lui J.K. Rowling.

 

Pe aceia dintre voi care aveți copii adolescenți, dar nu numai, vă invitam să descoperiți aici aventurile Olguței prin Cluj și sa-l cunoașteți mai bine pe Alex Moldovan și pasiunile sale.