anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Jucați la pariuri sportive?

teacher_
#StarMember
Toată lumea a auzit despre ele. Probabil ne intersectam de ele zilnic, având în vedere că atât echipa națională, cât și majoritatea echipelor de fotbal le au ca sponsor. In plus, unii utilizează foarte mult internetul ca sa joace la pariuri. Îmi amintesc cu nostalgie de PronoSport, in care erau posibilități limitate de joc. Acum, se poate paria pe aproape orice sport, din orice tara. Voi jucați la pariuri sportive? Daca da, cum preferați? Mergeți la agenție, sau online? Care est suma maxima pariata? Sau câți bani ați paria, și pe ce eveniment? P.S. Se apropie US Open, și Simona Halep are a 3-a șansă, cota 8.50 ( adică dacă cineva investește 10 lei, va câștiga 85 de lei în cazul în care Simona va câștiga). Pariază cineva pe Halep?
14 Răspunsuri 14

Miha_Z
#StarMember
In urma cu vreo 4 ani m-am luat si eu dupa un coleg de munca si mi-am facut cont online pt pariuri si am depus 100 Roni. Numai ca eu am inteles gresit stilul de a se paria si cum figurau ei in clasament si din 6 pariuri am pierdut toti banii. Si de atunci am zis ca pariurile nu sunt pentru mine, ci pentru cunoscatori. Eu daca vreau un castig trebuie sa muncesc. 🙂

Danyelll
Junior
Nu o sa câștige Halep deoarece nu e in stare sa mențină același ritm mai multe turnee,acum ca a câștigat o sa piatra in primele tururi

delfinas
#StarMember
Ce legatura este intre pariuri sportive si Orange si tehnologie?

Jay
Campion certificat
Nimic in afara de 6/49.. si asta foarte rar.. nu cunosc sistemul si nici n-am fost vreodată tentată să incerc..

Laura_cio
Senior
Eu am pariat pe meciurile de tenis in urma cu ceva timp și, da, chiar Simona Halep a fost printre cei cu care am pariat. Nu pariez sume mari. Îmi dozez banii in funcție de cota favoritului.

RafaHelper
#StarMember
Salut @teacher_, Subiectul acestui topic nu respectă termenii si condițiile comunități. Mi-ar face placere sa vad topicuri care sa ajute membri acestei comunități. Îți recomand cu încredere sa citești termenii si condițiile acestei comunități dar si principiile acesteia înainte de a deschide topicuri.

Vio73
#StarMember
Nu am jucat și nici nu o să joc vreodată. Nu am crezut și nici nu cred că sunt o soluție bună în viață. Poate sunt de modă veche, dar cred că acest gen de activități nu ne fac cinste!

Razvan
#StarMember
Am jucat prin liceu și studenție de câteva ori, nu m-au atras, e cam greu de nimerit rezultatele, probabil că nici în continuare nu mă apuc să joc.

Romeo_
Senior certificat
“Scopul acestei comunități este de a vă ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările voastre despre produsele și serviciile Orange. Simplu, eficient și fun! Este o comunitate în care membrii se ajută reciproc. Împreună ne dorim să menținem un mediu productiv, prietenos și distractiv în același timp. De aceea am creat și un sistem de recompensare. Sper că îți place să te “joci” și că ești competitiv :D. “ mi-am permis sa o citez pe Mihaela 😉

FaraUnID
Campion certificat
Nu ma pasioneaza pariurile si jocurile de noroc, deoarece sunt gandite sa castige casa - Regula Nr 1 in cazinouri: Casa castiga de fiecare data! Atat casele de pariuri cat si cazinourile au tipsteri profesionisti (platiti pe masura) plus psihologi care analizeaza comportamentul jucatorilor si in functie de rezultate dau cotele si ofera pariuri targetate pe profilul jucatorului respectiv. Tipsterii profesionisti analizeaza si urmaresc fiecare jucator atat pe plan sportiv cat si pe plan personal. Spre exemplu: Daca tipsterul afla ca jucatorul X de la echipa Y are un dceces in familie, atunci este clar faptul ca jucatorul nu va avea randament 100% in acel meci. Prin urmare si cotele au de suferit. Sau: Animalul sau de companie al jucatorului Y a fost calcat de o masina, iarasi randamentul jucatorului nu mai este acelasi in ziua meciului si iarasi cotele se modifica.

Romeo_
Senior certificat
Doar la 6/49 si mai trag cate un loz...pana acum doar castiguri mici...il astept pe cel mare...sper sa vina in curand ;)))

Neaplicabil
Nope. Consider ca norocul ni-l facem singuri. :) Nu-mi place sa risc. Si da, stiu. "Cine nu risca, nu castiga", nu? Da, dar nici nu pierde nimic. :)) Si as zice ca, in cazul jocurilor de noroc sau pariurilor sportive (parerea mea e ca atata timp cat nu ai niciun control asupra sanselor tale de castig, tot la mila norocului esti), sansele sunt foarte mari sa pierzi si foarte mici sa castigi. Si nu-mi plac astfel de sanse. 🙂 Imi place sa stiu sa muncesc pentru ce am, sa fiu eu multumit la finalul zilei ca am muncit pentru ceva, si se vede.

Vrajitoarea
Cunoscător
Nu joc si recunosc ca mi se par exagerat de multe sali de jocuri de noroc si pariuri deschise la parterele blocurilor. De fapt e chiar trist ca parca doar acestea, farmaciile si magazinele second hand reusesc sa razbata pe bulevardele centrale.

DanielaH
Moderator

Salut, @teacher_! Mulțumim pentru contribuția ta în comunitate!

 

Pentru că suntem în Comunitata Orange, dedicată iubitorilor de tehnologie, ne dorim ca subiectele dezbătute aici să aibă legătură cu produsele și serviciile Orange și cu domeniul telecomunicațiilor în general.

Deși interesant topicul deschis de tine, îl vom închide cu rugămintea de a menține discuțiile în zona tehnologiei.

Poți citi mai multe informații despre condițiile de utilizare ale Comunității Orange aici.

 

Așteptăm în continuare întrebările și răspunsurile tale cu privire la produsele și serviciile Orange.