anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Interconectivitate

Misudoru
Începător
Vă simțiți mai mult interconectați cu voi înșivă, sau mai mult conectați cu interioritatea voastră?
Mulțumesc!
20 Răspunsuri 20

Razvan
#StarMember
La ce te referi mai exact, că nu înțeleg scopul topicului.

Jay
Campion certificat
Cei care sunt prea departe, unii de altii, pentru a putea avea contact direct, se pot simti interconecatati prin folosirea tehnologiei, dar, ca sa fii mai conectat cu tine, n-ai nevoie de tehnologie.. Tehnologia, cred ca are efectul opus, daca vorbim de conectarea cu sine..

Ascary
Campion certificat
Interconectivitatea si interoperabilitatea este visul omului modern. Pe plan global acest deziterat prinde contur din ce in ce mai mult. Pana la urma la ce bun atata tehnologie daca nu pentru asta? (Intrebarea e pusa cu skepsis,sa avem grija sa nu cadem in capcana intinsa de autor :))) )

Neaplicabil
Uhm...da. :| Daca exista vreun skepsis in intrebarea de mai sus, mi-a scapat cu desavarsire.

TheSpecialist
Maestru
În mistica euforica a demitizarii exhaustive, exista în oricare din noi un potențial, lipsit de ezoterism, corelat cu existenta a doua lumi paralele, care se reflecta de multe ori în abstractia inerenta a individului izolat.

Ascary
Campion certificat
Cum s-ar spune,m-ai "termenat" :)))))

Neaplicabil
@The Special List, exact! Sau cum zicea un mare nume al teatrului si cinematografiei romanesti: "Demitizarea exhaustiva si relational caduca. Incongrr...incongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica. Adica, l-a cautat pe d***** si l-a gasit pe ta-su."

Neaplicabil
Ah, ce pacat ca mi-a intrat postarea la "moderare automata". Aveam un citat numa' bun din Mefisto. Pacat ca o sa-l vedeti...probabil maine. Pentru ca algoritmul comunicatii nu stie de context.

Ascary
Campion certificat
Vezi ca textul sa nu contina vreun cuvant mai...delicat :))) si de aia ti-a intrat in moderare. Sterge-l/inlocuieste-l si posteaza citatul demonului neamț 🙂

Neaplicabil
Da, n-am cum sa-l mai schimb. Odata intrat la moderare, nu mai poti edita textul. Asta e o alta problema. Pe de alta parte, este un citat! Deci...n-am cum sa ocolesc cuvantul respectiv, intrucat face parte din citat! Plus ca, nu e folosit, nici macar in contextul ala (de-aia zic ca algoritmul comunicatii nu stie de context), intr-un fel jignitor. Dar na...cum am zis, presupun ca o sa vedeti maine. Asta daca nu stiti deja la ce ma refer. Postul lui The Special List mi-a adus aminte de acel citat. Si e super funny! :))

Razvan
#StarMember
Întrebarea se referă la conexiunea cu Sinele Divin versus EGO, cam asta înțeleg că dorește să transmită inițiatorul. Este un topic interesant de urmărit, însă și el trebuie să ne spună propria părere.

Neaplicabil
Ma ia durerea de cap numai cand ma gandesc. :))) Dar ce treaba are toata chestia asta cu tehnologia si cu comunitatea Orange? Ca zau ca nu inteleg.

Neaplicabil
Heey, mi-a aparut si mesajul! 😄 Super! Mersi frumos! E cu stelute, dar se intelege.

imch
Cunoscător certificat
Indubitabil!